HOTEL KRASKOV - Třemošnice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

EA Hotel Kraskov**** leží poblíž stejnojmenné obce v Železných horách 4 km od Sečské přehrady. Hotel je vhodný pro rodiny s dětmi, páry, pro pořádání kongresů a teambuildingů.

Nově zrekonstruovaný Hotel Kraskov**** a chatky byly dříve známé jako oblíbené rekreační středisko, dnes díky novým majitelům nabízí moderní hotelové služby pro širokou klientelu. Zázemí hotelu nabízí sportovní vyžití v indoorovém a outdoorovém hřišti, wellness, venkovní i vnitřní bazén, bowling, kvalitní kongresové služby a skvělou gastronomii.

HOTEL KRASKOV ubytování v hotelu

Hotel svým hostům nabízí luxusní ubytování ve 45 moderně zařízených pokojích s balkóny. Všechny pokoje jsou vybaveny pohodlnými postelemi s vysokými matracemi a protialergickými lůžkovinami. K dispozici jsou také pokoje v kategorii Junior suite a apartmá.

Gastronomie

Šéfkuchař vás zve do stylové restaurace s maximální kapacitou 100 osob. Pochutnáte si na české i mezinárodní kuchyni. V létě je k dispozici terasa s příjemným posezením pro 40 osob, která je vhodná pro taneční párty s venkovním grilováním. K dispozici je také zastřešená tersa s kapacitou 100 osob a vjezdem až pro 4 vozy.

Okolí hotelu a Třemošnice

Krásná příroda Chráněné krajinné oblasti Železných hor, kde je EA Hotel Kraskov situován, a blízká města jako Chrudim, Pardubice, Kutná Hora nabízí bohaté vyžití. Od hotelu vedou cyklostezky a turistické značení.

Rezervovat ubytování v HOTEL KRASKOV - Třemošnice

Nejbližší ubytování v Třemošnici a okolí

Ubytování Třemošnice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah