HABITAT 16 - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Habitat 16 je pezion v klidném prostředí rezidenční čtvrti Prahy 9 - Střížkova.

Penzion Habitat 16 se nachází v Praze, 10 minut chůze od stanice metra Střížkov. Centrum je dosažitelné metrem ze stanice Střížkov do 15 minut. Nabízí terasu, zahradu a sdílenou kuchyň. Rychlé Wi-Fi a parkoviště jsou k dispozici zdarma. Habitat 16 má ve všech pokojích TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu se sprchou.

HABITAT 16 ubytování v pensionu

Penzion nabízí 6 nově zrekonstruovaných pokojů. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu a WC, postele s pružinovými matracemi, plochou TV se satelitním příjmem a rychlovarnou konvici, občerstvení na pokoji (čaj, perlivá voda) zdarma. Na všech pokojích je zdarma k dispozici vysokorychlostní připojení k internetu pomocí WiFi.

Recepce

Penzion nemá recepci. Samoobslužný check-in je možný kdykoliv od 14:00, check-out do 11.00.

Gastronomie

Penzion nabízí hostům zdarma plně vybavenou kuchyň. V těsné blízkosti penzionu (50m) se nachází restaurace (hotová jídla, minutky).

Okolí pensionu a Praha

Penzion se nachází v klidném prostředí v rezidenční čtvrti. Placené parkování za cenu 90, -Kč/24hod je možné po předchozí rezervaci a registraci poznávací značky vozidla přímo před budovou hotelu na modré parkovací zóně, kde je vždy dostatek volných parkovacích míst.

Rezervovat ubytování v HABITAT 16 - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah