POLANSKÝ DVŮR - Velké Karlovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Polanský dvůr se nachází v chráněné krajinné oblasti Beskydy a díky tomu zde na vás čeká panenská příroda a božský klid. Můžete se v této chráněné oblasti kochat výjimečnými přírodními zážitky, zejména zbytky původních pralesovitých lesů s výskytem vzácných karpatských živočichů a rostlin, a právě zde na vás
dýchne ta správná atmosféra přírody a klidu. Zelená údolí se stády ovcí, staré dřevěné chaloupky, neporušené lesy s čistým ovzduším, ale i bohaté tradice to jsou naše Velké Karlovice. Příroda se halí do svých nádherných barev a kde si lépe celou scenérii vychutnat než na rozhledně Miloňová, nebo ve velmi oblíbené části Kasárna nad údolím Podťaté.
Turistické běžkařské a cykloturistické trasy Vás zavedou do typicky valašské, neporušené krajiny plné luk a lesů. Můžete se projít či projet jedlo bukovým pralesem Razula, můžete absolvovat nepopsatelné výhledy z hřebenů Benešek, můžete navštívit některý z mnoha lyžařských areálů, či běžkovat na desítkách kilometrů upravených běžeckých tras.

Dva domy s příznačnými názvy Na Podťatém (budova A) a U Polanských (budova B) nabízí apartmány s dispozicemi 2+kk určené k pronájmu. Ke každému apartmánu náleží parkovací stání a sklepní koje (budova C). Čekají na hosty, kteří ocení polohu, výjimečnost a atmosféru místa v samém srdci Valašska.
U Polanských, v místě kde se nespěchá, na vás čeká atmosféra, která jistě umocní váš zážitek z tohoto jedinečného místa a přispěje k neopakovatelným chvílím, které zde prožijete se svými nejbližšími, či přáteli.

POLANSKÝ DVŮR ubytování v apartmánu

Apartmánový dům Na Podťatém, , A, , nabízí ubytování pro jednu až čtyři osoby. Dispozice apartmánu je 2+kk o výměře 58 m2. Každý apartmán disponuje terasou a je vybaven velkou manželskou postelí, moderní rozkládací pohovkou, moderně vybavenou kuchyní, prostornými skříněmi, bezplatnou WI-FI, smart TV, jídelním stolem se čtyřmi židlemi. Samozřejmostí je velká koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Ideální ubytování pro páry nebo rodiny s malým dětmi (možnost umístit dětskou postýlku). Budova má tři podlaží a součástí budovy je výtah.
Vhodné pro rodiny s dětmi.
Apartmánový dům U Polanských, , B, , je vystaven v tradičním valašském dřevěném stylu a nabízí ubytování pro jednu až pět osob. Dispozice apartmánu je 2+kk o výměře 73 m2. Každý apartmán disponuje terasou a je vybaven velkou manželskou postelí, samostatnou postelí, moderní rozkládací pohovkou, moderně vybavenou kuchyní, prostornými skříněmi, bezplatnou WI-FI, smart TV, jídelním stolem se čtyřmi židlemi. Samozřejmostí je velká koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Ideální ubytování pro páry nebo rodiny s malými dětmi (možnost umístit dětskou postýlku). Budova má dvě podlaží.
Vhodné pro rodiny s dětmi.

Recepce

Otevírací doba Polanského dvoru je pondělí - neděle od 8:00 - 16:00. Nebo po telefonické i emailové domluvě.

Rezervovat ubytování v POLANSKÝ DVŮR - Velké Karlovice

Nejbližší ubytování ve Velkých Karlovicích a okolí

Ubytování Velké Karlovice


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah