CHALOUPKA NA PŘÍSCHLOPĚ - Velké Karlovice

Více o chalupě

Popis ubytování

Chaloupka Na Příschlopě nabízí ubytování na samotě u lesa až pro 14 osob.

Chaloupka Na Příschlopě se nachází pouhých 100 metrů od rozcestníku Příschlop (850 m. n. m), ale je úplně na samotě obklopena loukou a lesy, kde za celý pobyt nepotkáte živáčka. Nabízí ubytování až pro 12 osob ve stylové chalupě, kde na vás dýchne atmosféra dob minulých. Chalupa není elektrifikovaná a osvětlení je zde zajištěno pomocí LED žárovek napojených na solární baterii. Parkování 20 m od chalupy na louce.

CHALOUPKA NA PŘÍSCHLOPĚ ubytování v chalupě

Chalupa s celkovou kapacitou 12 lůžek disponuje čtyřmi ložnicemi, dvěma koupelnami se sprchovým koutem a WC, kuchyní s původními kamny a plynovou varnou deskou, hrnci a nádobím až pro 15 osob. Dále mají hosté k dispozici venkovní terasu s posezením, ohniště a sklep na potraviny.

Gastronomie

Ubytování se nabízí bez jídla. Hosté mají k dispozici kuchyni s nádobím, kamny s troubou a plynovou varnou deskou. Nejbližší restaurace je vzdálena necelých 6 km.

Okolí chalupy a Velké Karlovice

Chalupa leží 100 m od turistického rozcestníku Příschlop, odkud vede několik turistických a cyklistických tras po okolí. Nejbližší lyžařský areál se nachází 8 km od chalupy.

Rezervovat ubytování v CHALOUPKA NA PŘÍSCHLOPĚ - Velké Karlovice

Nejbližší ubytování ve Velkých Karlovicích a okolí

Ubytování Velké Karlovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah