HORSKÝ HOTEL BABSKÁ - Velké Karlovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel se nachází v klidné části obce Velké Karlovice s překrásným výhledem do údolí. Zakládáme si především na přátelské atmosféře a individuálním přístupu. V budově hotelu máme krásné wellness a pohostíme Vás výbornou gastronomií.

Hotel se nachází v klidné části obce. Zakládáme si především na přátelské atmosféře a individuálním přístupu. V budově hotelu máme krásné wellness s bohatou nabídkou masáží a výbornou gastronomií.

Útulný Horský Hotel Babská v 9 pokojích a 2 apartmánech s celkovou kapacitou 52 míst. Hotel se nachází v nádherné přírodě na pomezí Beskyd a Javorníků v kouzelné obci Velké Karlovice. Našim hostům nabízíme pohodlné ubytování, profesionální servis a příjemnou atmosféru s výhledem do nádherného údolí Léskové.

HORSKÝ HOTEL BABSKÁ ubytování v hotelu

V hotelu se nachází 11 pokojů. Standard je prostorný pokoj s manželksou postelí a možností 2 přistýlek. Pokoj má vlastní soc zařízení vybeveno sprchovým koutem, umyvadlem a WC. Superior je doulůžkový pokoj s možností až dvou přistýlkem, s balkonem a vlastním sociálním zařízením. Apartmán má maximální kapacitu pro 6 osob, s vlastním sociálním zažízením. Každý pokoj má Led TV a příjem WiFi je samozřejmostí.

Recepce

Nonstop

Gastronomie

Hotel má vlastní restauraci, kde nabízí moderní špičkovou gastronomii.

Okolí hotelu a Velké Karlovice

Hotel se nachází v nádherné přírodě na pomezí Beskyd a Javorníků v kouzelné obci Velké Karlovice. Je to Chráněná Krajinná Oblast. V těsné blízkosti hotelu se nachází moderní devíti jamkové golfové hřiště, nepřeberné množství stezek pro cyklisty, turisticky značené cesty. Děti si mohou vyhrát v přilehlém zábavném parku Rozulák se vzdělávacími prvky, jehož symbolem je skřítek Razulák, je zasvěcen karlovským strašidýlkům. Ale netřeba se bát. Místní strašidýlka jsou milá a hodná, ráda se přátelí s dětmi i dospělými. Vyzkoušejte Kulíškovu naučnou stezku v údolí Dynčák u hotelu Horal. Naučná stezka je délkou i profilem ideální pro rodinný výlet s dětmi. Měří zhruba 2,5 km a má 11 zastavení. Díky možnosti četných zastávek a malému převýšení ji tedy zvládnou i malí výletníci a rodiče s kočárky. Atraktivní a zábavnou formou přibližuje zajímavosti přírody CHKO Beskydy.

Pro příznivce zimních sportů je zde hned několik sjezdovek s různou náročností, které jsou pravidelně upravovány a na některých z nich je možné využít i večerního lyžování. Pro běžkaře jsou zde desítky kilometrů upravených tratí.

Rezervovat ubytování v HORSKÝ HOTEL BABSKÁ - Velké Karlovice

Nejbližší ubytování ve Velkých Karlovicích a okolí

Ubytování Velké Karlovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah