HOTEL STEIGER - Krnov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel STEIGER**** je rodinným podnikem, nabízí ubytování a gastronomické služby prvotřídní kvality v Krnově. Hotel prošel v nedávné době celkovou rekonstrukcí. Pokoje i restaurace jsou zcela nově zařízeny a poskytují maximální komfort.

Hotel se nachází v centru města Krnova v bezprostřední blízkosti Hlavního náměstí. Kvalitou poskytovaných služeb a klidným místem umístění je ideálním místem pro Vaše ubytování v Krnově, konání zejména obchodně propagačních akcí, služebních cest, firemních večírků či prezentací. O pohodový provoz hotelu a maximální spokojenost hostů se starají špičkový odborníci, což je zárukou, že i Vy u nás budete spokojeni.

HOTEL STEIGER ubytování v hotelu

Nabízíme ubytování ve dvoulůžkových pokojích a v apartmánech 2+2. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení s vysoušečem vlasů, LCD televizor se satelitem, minibar a připojení k internetu. V apartmánu je navíc jednací místnost. Celková Kapacita činí až 40 osob.

Recepce

Otevírací doba recepce je 24 hodin denně. Po otevírací dobu restaurace se o Vás postará Vrchní číšník a po uzavření objektu noční směna.

Gastronomie

K dispozici je hostům hotelu restaurace se stálou nabídkou jídelního lístku, který pro Vás pravidelně upravujeme. Celková kapacita restaurace je 50 míst. Snídaně dle vlastního výběru se podává v restauraci. Jsme schopni připravit Vám menu přesně podle Vašich představ. Nabídka plné penze se aktuálně mění. Dále se v restauraci nachází salónek pro rodinné oslavy nebo firemní prezentace. Kapacita salónku je 35 míst. Další sál s kapacitou 60 míst má zabudovány dvě bezšňůrové dráhy bowlingu.

Rezervovat ubytování v HOTEL STEIGER - Krnov

Nejbližší ubytování v Krnově a okolí

Ubytování Krnov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah