APARTMÁN KRNOV

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmán Krnov - Apartmán je odděleným přízemním bytem v dispozici 2+1 v krajním řadovém rodiném domku se samostatným uzamykatelným vchodem.

Apartmán Krnov - Apartmán je odděleným přízemním bytem v dispozici 2+1,60 m2, v krajním řadovém rodiném domku se samostatným uzamykatelným vchodem.

APARTMÁN KRNOV ubytování v apartmánu

Apartmán je odděleným přízemním bytem v dispozici 2+1 v krajním řadovém rodiném domku se samostatným uzamykatelným vchodem. Apartmán má 3 pokoje: - 1. Ložnici - se dvěmi oddělenými lůžky, 2. ložnici s manželskou postelí a rozkládacím gaučem, který může sloužit jako přistýlka pro 2 osoby - Kuchyni - s kompletním vybavením (včetně myčky nádobí) Součástí apartmánu je prostorná terasa. Hosté mají neomezený přístup do všech pokojů v apartmánu a na terasu. Po dohodě s majiteli je možné grilování na zahradě, jinak hosté nemají na zahradu přístup, zahrada je privátní. Majitelé obývají byt v horním patře domu.

Recepce

recepce je otevřena v době příjezdu a odjezdu hostů, tzn. 15: - 21:30 hod. , a 6:00 - 10:30 hod. ​

Gastronomie

součásti ceny za pobyt jsou kontinentální snídaně​

Okolí apartmánu a Krnov

Apartmán se nachází v krnovské čtvrti Kostelec, kde jsou převážně řadové rodinné domy a vily. Dům se nachází na úpatí Bezručova vrchu, jenž je východním vstupem do Jeseníků. Krásný les s desítkami kilometrů turistických a cykloturistických tras začíná pouhých 10 minut chůze do kopce od domu. Někteří naši hosté, kteří rádi běhají, využívají možnosti si v lese za Bezručovým vrchem každé ráno zaběhat a nastartovat tak nový den. Apartmán se nachází ve vzdálenosti 8 minut chůze od hlavního vlakového nádraží v Krnově. Rychlíky do Ostravy a Olomouce s přípoji do Brna a Prahy odjíždějí po celý den ve 2-hodinovém intervalu. Zastávka MHD je 3 minuty chůze od domu. S využitím MHD je možné se dostat do centra města Krnova za pár minut. Autobusy MHD jezdí ve špičce v intervalu 20-30 minut, v 50-minutovém intervalu pak ve zbylém období pracovních dní. O víkendu jede autobus MHD 10× za den. Centrum města Krnova je samozřejmě dosažitelné i pěšky - cesta zabere 20 - 25 minut pohodové chůze. Na ulici přímo před domem je možné zaparkovat bez problémů i 2 auta.

Rezervovat ubytování v APARTMÁN KRNOV

Nejbližší ubytování v Krnově a okolí

Ubytování Krnov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah