PENZION S RESTAURACÍ KELT - Zátor

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion s restaurací Kelt se nachází v obci Zátor. Ubytovat se zde můžete ve dvou a třílůžkových pokojích. Místo je vhodné pro jednotlivce, páry i větší skupiny.

Penzion s restaurací Kelt se nachází v obci Zátor. Ubytovat se zde můžete ve dvou a třílůžkových pokojích. Celková kapacita penzionu je 13 míst včetně přistýlky. Všechny pokoje mají vlastní příslušenství. Prostory penzionu jsou nekuřácké. Přestože se objekt ze 16. století se nachází v blízkosti hlavní silnice, je penzion v klidném prostředí, nerušeném světelným smogem.

PENZION S RESTAURACÍ KELT ubytování v pensionu

Ubytovat se zde můžete ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, jeden třílůžkový pokoj je s přistýlkou. Všechny pokoje jsou včetně příslušenství. Všechny pokoje jsou vybaveny TV s plochou obrazovkou. Připojení k internetu na pokojích zdarma.

Gastronomie

V přízemí budovy se nachází restaurace, kde můžete posedět u dobrého piva či vína. Ubytovaní hosté mají možnost si objednat snídaně nebo polopenzi. V restauraci je také televize.

Okolí pensionu a Zátor

Jeseníky jsou oblíbeným cílem turistů po celý rok.

V blízkém okolí se nachází čtyři rozhledny (Cvilín - kamenná rozhledna z roku 1903, Ježník- nová dřevěná rozhledna, Úvalno - rozhledna Hanse Kudlicha a Město Albrechtice - unikátní rozhledna z dvou stožárů starého vysílače), které nabídnou výhled do širokého okolí.

Okolí penzionu nabízí několik cyklostezek. Ty potěší jak rekreační sportovce či rodiny s dětmi svým rovinatým charakterem, tak sportovce, kteří mají rádi kopcovitý terén, protože se nacházíme v podhůží Nízkého Jeseníku. Stanice cyklobusu / skibusu, který Vás dopraví do srdce Jeseníků - necelé 2km pod nejvyšší horu Praděd, je vzdálená 1km.

V obci Zátor - 400m od penzionu je velmi pěkné dětské hřiště. Nachází se zde také minerální pramen - 1,6 km od penzionu. Ráj pro rybáře - 300m vzdálená řeka Opava.

Zajímavostí je vodní přečerpávací elektrárna Dlouhé Stráně.

Přehrada Slezská Harta se nachází 20km od penzionu - vhodná pro koupání, vodní sporty, rybolov. V blízkosti penzionu protéká řeka Opava (300m), vhodná ke koupání a skvělá k rybolovu.

Rezervovat ubytování v PENZION S RESTAURACÍ KELT - Zátor

Nejbližší ubytování Zátor a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah