PENZION ČESKÁ KORUNA - Čáslav

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Česká Koruna poskytuje příjemné, moderní, komfortní a přitom levné ubytování hotelového typu v Čáslavi v pohodlně zařízených pokojích, každý s vlastní předsíní a s vlastním sociálním zařízením. Vlakové nádraží je přes ulici, autobusové nádraží Čáslav 200 m, Žižkovo náměstí 600 m. Snadno k nám najdete cestu autem, zaparkovat můžete na našem uzavíraném dvoře, kde zvláště firmy ocení dostatek místa i pro větší vozidla. Ubytování je vhodné pro firmy, turisty, obchodní cestující a příležitostné návštěvníky, kteří přijedou do města Čáslav. TV na pokoji a wifi připojení k internetu je Vám k dispozici, platba kartou je samozřejmostí.

Pokoje v penzionu jsou vybaveny moderním vybavením, včetně LCD televize či bezdrátového připojení k internetu prostřednictvím WiFi.

PENZION ČESKÁ KORUNA ubytování v pensionu

Pokoje jsou pohodlně vybavené. Pro Váš pobyt si můžete zvolit jeden z trojlůžkových pokojů s možností přistýlky nebo pokoj jednolůžkový, taktéž s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní předsíň a prostornou koupelnu s WC. Parkování je pro návštěvníky penzionu zdarma ve dvoře, který se večer uzamyká. Naši hosté mohou využít možnost stravování v restauraci v přízemí. Na každém pokoji je TV a internetové připojení zdarma prostřednictvím WiFi. Celá ubytovací část je nekuřácká. Ubytování je v příznivé poloze u vlakového nádraží.

Gastronomie

Naše rodinná restaurace je zaměřená převážně na českou kuchyni a hotové pokrmy. Vyhlášená domácí kuchyně, kvalitní, levné polední menu a přátelská obsluha osloví všechny milovníky chutné stravy. Spolkové akce, předváděcí akce, rauty, svatby i abiturientské večírky v Čáslavi se pro Vás budeme snažit zajistit k maximální spokojenosti.

Okolí pensionu a Čáslav

Navštivte nás, ať už jste vyznavači turistiky, cykloturistiky či milovníky kultury a historie. K navštívení se Vám nabízí historické náměstí Čáslav, kostel sv. Petra a Pavla, Žižkova síň, Žehušická obora, zámek Žleby, hrad Lichnice, Sečská přehrada, historická Kutná Hora, Chrám sv. Barbory, Kostnice, zámek a zemědělské muzeum Kačina, historická lokální trať Čáslav - Třemošnice a řada dalších.

Rezervovat ubytování v PENZION ČESKÁ KORUNA - Čáslav

Nejbližší ubytování v Čáslavi a okolí

Ubytování Čáslav

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah