AUTOCAMP TRANSIT - Kutná Hora

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o areálu kempu

Popis ubytování

Autocamp Transit je rodinný autokemp se nachází v příjemném prostředí na okraji města Kutná Hora. Ubytování na Vás čeká v podobě jednoho čtyřlůžkového mobilheimu, několika chatek (4 ložnice s max. počtem 20 lůžek) a jednoho dvoulůžkového pokoje a prostoru pro automobily, stany, karavany i motocykly.
Pro všechny hosty jsou připraveny společné kuchyňky i sociální zařízení. Pozemek areálu je velice pěkně a nápaditě rozčleněn na různá menší prostranství, zákoutí i malé vodní plochy s lávkami. Snažili jsme se pro naše hosty vybudovat co nepříjemnější zázemí, proto jsme prostor autokempu pojali spíše jako zahradu s květinami a vzrostlými stromy. Věříme, že se Vám u nás bude líbit.
Autokemp se nachází v blízkosti vlakové stanice Kutná Hora – hlavní nádraží, je tedy velmi snadné se k nám dostat i když nevlastníte vůz. Město Kutná Hora, které je na seznamu památek světového kulturního a přírodního dědictví UNESCO, Vás okouzlí svou architekturou, především svým majestátním chrámem sv. Barbory.
V Kutné Hoře se rovněž můžete zúčastnit i mnohých kulturních a společenských akcí, hudebních festivalů i divadelních představení. Kemp Vám však může posloužit i jako ideální výchozí místo pro poznávání Kutnohorska i celých středních Čech.

AUTOCAMP TRANSIT ubytování v areálu kempu

V kempu je: 1 dvoulůžkový pokoj se společným sociálnlím zařízením - zde je možné ubytovat již od 1 osoby na 1 noc. 4 pětilůžkové chatky s vlastním sociálním zařízením - zde je možné ubytovat již od 2 osob na 2 noci. 1 mobilheim s kuchyní, 2 ložnicemi a koupelnou - zde je možné ubytovat již od 2 osob na 2 noci.

Recepce

Otevírací doba recepce je od 8 - 11 hodin od 13 - 20 hodin

Gastronomie

V kempu jsou 2 malé kuchyňky s ledničkou, kde si můžete uvařit na dvouvařiči nebo v mikrovlnce. Je zde též gril s posezením. Ve vzdálenosti 1,2 km jsou cca 4 restaurace. Obchod je vzdálen 400 m.

Okolí kempu a Kutná Hora

Kutná Hora je památkově chráněné město v UNESCO od roku 1995.

Rezervovat ubytování v AUTOCAMP TRANSIT - Kutná Hora

Nejbližší ubytování v Kutné Hoře a okolí

Ubytování Kutná Hora

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah