MUZEUM LEGA KUTNÁ HORA

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Museum Of Bricks*** pro malé i velké.

Nadšeni budete z muzea, kavárny, hotelu, multifunkční haly i velké zahrady. Všude najdete kostky a můžete si s nimi hrát celé dny!

Hotel Museum Of Bricks*** nabízí pohodlné ubytování ve 13 vybavených pokojích. Nachází se hned vedle Kostnice.

Hosté zde mohou využít posezení na sluneční terase, děti pak ocení hřiště na zahradě. Hotel domácí mazlíčky neubytovává.

Připojení k internetu je zde zdarma dostupné prostřednictvím bezdrátové sítě WiFi.

Užijte si svůj pobyt na maximum a přikupte si naše pobytové balíčky či služby. Nabízíme pobytový balíček, který zahrnuje poukaz na nákup libovolné stavebnice v hodnotě 1.00 0Kč, 4× rodinnou vstupenku do našich dalších poboček, kostičkované povlečení a ještě více LEGO stavebnice přímo na pokoji.

Dále nabízíme i služby, jako je narozeninová výzdoba pokoje, kostičkové povlečení pro dospělé, vouchery na nákup stavebnice, pozdní check-out a další: -).

MUZEUM LEGA KUTNÁ HORA ubytování v hotelu

Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení, fén, televizi a přístup k internetu. Hostům je k dispozici kuchyňka s ledničkou a mrazákem, mikrovlnkou, rychlovarnou konvicí a kávovarem.

Recepce

9:00 -18:00 hod
Po 18:00 hodině zasíláme SMS zprávu s vygenerovaným kodem k trezoru, kde bude připravený klíč i informace ohledně ubytování.
Při brzkém odjezdu, prosíme nechte klíč na hotelovém pokoji.

Gastronomie

V hotelu nabízíme pouze snídaně. Další možností je zakoupit si na recepci brunch. Pro skupinku 10 lidí a více je po domluvě možné zajištění obědu a večeře.

Rezervovat ubytování v MUZEUM LEGA KUTNÁ HORA

Nejbližší ubytování v Kutné Hoře a okolí

Ubytování Kutná Hora

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah