PENSION BÍLÝ DVŮR - Rudník

Více o chalupě

Popis ubytování

Penzion Rudník je velká stylová chalupa, dříve penzion, s unikátní restaurací /hospůdkou /barem a to jen a jen pro vás! Chalupa se nachází v oblasti východních Krkonoš v obci Rudník. Je příjemným místem pro rekreaci, sport a turistiku v každém ročním období. Ideální i pro pořádání svateb, společenských akcí/ školení.
Dominantou je velký krb, který Vám vytvoří příjemnou atmosféru. K dispozici budete mít kávovar a čerstvě praženou kávu. Zdarma od nás dostanete 2 porce kávy na osobu na den a k tomu 1 porci dortu na osobu/den (možná znáte z našich vlaků RegioJet). K dispozici budete mít také vlastní bar/hospůdku, kde bude k dispozici pípa a sudové pivo. Bude zde také výrobník na bublinkovou sodu, kterou máte zdarma. Penzion bude jen pro vás, jídlo, bečku, a další nápoje si můžete přivést vlastní nebo můžete využít naší nabídky sudového piva nebo výborného moravského vína za výhodné ceny. Platíte jen to co spotřebujete. K dispozici budete mít také naše tzv. & . 34; nekonečné& . 34; lednice, kde najdete mražené pizzy.
Chalupa má velkou profesionálně vybavenou kuchyň. V kuchyni jsou k dispozici základní koření (cukr, sůl, pepř, mouka a další koření jako je bazalka, bobkový list, kari, paprika, nové koření, aj.), abyste nemuseli vozit celou domácnost: -). Budete - li si přát, k dispozici máte za nízké ceny kvalitní moravské víno (Vinařství Burian z Bavor, 120 - 140 Kč za láhev). Dále se na chodbách nachází WC pánské i dámské, pračka a susička.
Zejména v létě lze využít i venkovní dvůr s barem a pecí s grilem, kde můžete opékat i sele. Venkovní ohniště, ratanový nábytek stoly - židle, bar, zázemí dvě místnosti, v létě venkovní bazének.
Abyste si alespoň na chvíli odpočinuli od dětí, máte k dispozici trampolínu, pískoviště a uvnitř velkou hernu, kde najdete kulečník (biliard), fotbálek a velkou TV.
Domácí zvíře dovoleno po dohodě. V objektu je k dispozici WI-Fi připojení k internetu.
Upozornění: neboť jde o historickou nemovitost, v chodbě v přízemí jsou na jedné zdi vlhké stěny / zde se ale skoro vůbec během pobytu nezdržujete. Jinak je vše suché.

PENSION BÍLÝ DVŮR ubytování v chalupě

Ložnice a pokoje: K dispozici je 6 pokojů pro 15 osob, tři třílůžkové a tři dvoulůžkové, všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení s ručníkem, osuškou, zrcadlem, toaletním papírem a mýdlem. V prvním patře jsou 4 pokoje se sprchou a v podkroví je ve dvou pokojích vana. Možnost i přistýlek. Objekt je velký.
Koupelna: každý pokoj má vlastní koupelnu s ručníkem, osuškou, zrcadlem, toaletním papírem a mýdlem.
Sociální vybavení: V přízemí: samostatné pánské a dámské WC s umyvadlem plus koupelna na každém z 6-ti pokojů.
Vytápění: Plynové automatické topení. V hospodě velký krb. Dřevo k dispozici.

Okolí chalupy a Rudník

Rozlehlá obec Rudník, k níž náleží místní části Arnultovice a Javorník, se nachází západním směrem od města Trutnov.
Obec Rudník leží pod mohutnou rozsochou Černé hory, v těsné blízkosti Krkonoš. Sousedí s horskými obcemi Černý Důl a Janské Lázně, je vzdálen 11 km od Vrchlabí.
Rudník sousedí s horskými obcemi Černý Důl (zde se nachází nově vybudovaný lyžařský areál s moderním vybavením a umělým zasněžováním) a Janské Lázně, je vzdálen 11 km od Vrchlabí, sídla KRNAPu a Krkonošského muzea.
Jen 5 km je odtud do Hostinného do galerie antického umění, necelých 10 km do Mladých Buků na lyžařskou sjezdovku a do areálu nově vybudovaného golfového hřiště. 20 km do známé ZOO ve Dvoře Králové nad Labem či barokního Kuksu. Dobře dostupná jsou odsud i nedaleká známá střediska v Peci pod Sněžkou nebo Špindlerově Mlýně.
Turisté mohou využít i jízdy na koni v sousední obci nebo vyhlídkové lety z letiště vzdáleného 7 km. Obec tak může být východiskem letních pěších túr a mobilních výletů za přírodními krásami nejvyšších českých hor i za pamětihodnostmi krkonošského regionu. V zimě je místem, odkud jsou snadno dosažitelná střediska horského lyžování (Černý Důl, Mladé Buky, Janské Lázně, Špindlerův Mlýn, Pec pod Sněžkou), je zde síť upravených běžeckých tratí a v neposlední řadě nový zimní stadion ve Vrchlabí s kluzištěm otevřeným pro veřejnost.
Památky v obci zastupuje kostel sv. Václava, pseudogotický zámek, bývalý renesanční zámek, zbytky zemanské vodní tvrze, kostel sv. Martina a lázeňské budovy v Lázních Fořtu.
Nejbližší přírodní koupaliště Mladé Buky 10 km, aquapark v Trutnově 20 km, golfové hřiště Mladé Buky 10 km. Nejbližší lyžařský areál Mladé Buky 8 km, skiareál Janské Lázně 12 km (kabinová lanová dráha na Černou Horu) - ideální lyžařské terény, v okolí lyžařská škola, půjčovna lyží, sjezdovky s nočním lyžováním, umělým zasněžováním, veškeré služby pro lyžaře, další lyžařská centra Krkonoš - Pec pod Sněžkou, Špindlerův Mlýn, Velká a Malá Úpa.
Restaurace i obchod 2 km.

Rezervovat ubytování v PENSION BÍLÝ DVŮR - Rudník

Nejbližší ubytování v Rudníku a okolí

Ubytování Rudník

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah