PENZION 14 - Hostinné

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Vítáme vás v moderním Penzionu 14, umístěném v zrekonstruované budově z 17. století, přímo v historickém centru malebného města Hostinné. Tato perla mezi ubytovacími zařízeními vás zaujme svým skvělým umístěním v krátké vzdálenosti od nejvyhledávanějších turistických destinací. Do Janských Lázní, Špindlerova Mlýna nebo Pece pod Sněžkou to autem trvá pouhých 30 minut, stejně jako do oblíbené ZOO Dvůr Králové.

Při rekonstrukci tohoto dvoupatrového měšťanského domu jsme dbali na zachování vápencových klenutých stropů a kamenných stěn, tak, aby se kouzlo historie promítlo i do interiéru. Moderní vybavení pokojů a pohodlná postel vám zaručí komfortní ubytování, které příjemně doplní moderní kavárna s restaurací a letní terasou. Pokud hledáte prostor pro konání firemních nebo soukromých akcí, máme pro vás připraveny vhodné prostory.

Parkování vozů našich hostů je zcela zdarma a nachází se na parkovišti pouhých 100 metrů od penzionu. Vyrazte s námi na dovolenou a užijte si v Hostinném opravdový zážitek!

Vítáme vás v Penzionu, který se může pyšnit svým skvostným umístěním na náměstí v Hostinném. Tento dům je zapsán na seznamu českých kulturních památek a v roce 2011 prošel rekonstrukcí pod vedením známého architekta Romana Kouckého, který stál například za návrhem pražského Trojského mostu. Během rekonstrukce byly zachovány historické prvky, jako jsou klenbové stropy, benátské štuky, dřevěné podlahy a špaletová okna. Dům dokonce získal čestné uznání v soutěži Stavba roku Královéhradeckého kraje 2011. Dvoupodlažní dům s obytným podkrovím nabízí prostorné pokoje, každý s vlastním sociálním zařízením.

Ale to není všechno! V penzionu se nachází také útulná restaurace s krbem, která je přístupná přímo z ulice.

Tento penzion je skutečně skvostem, který stojí za návštěvu.

PENZION 14 ubytování v pensionu

Přivítáme vás v našem originálním penzionu plném jedinečných pokojů. Každý z nich je jiný a nabízí své neopakovatelné kouzlo. Některé místnosti zdobí krásné benátské štuky, zatímco jiné jsou tematicky barevně sladěné, aby vás vtáhly do speciálního prostoru, kde můžete relaxovat a odpočívat. Každý pokoj je pojmenován podle stromu, což dodává celému prostoru zvláštní atmosféru. Ale to není vše. Když se podíváte vzhůru, uvidíte podsvícené podhledy, které jsou ve tvaru listů a odpovídají názvům pokojů. Tyto podsvícené podhledy vytvářejí kouzelné stíny na stropech a v noci se celý interiér promění v zářící pohádkovou krajinu. Tento jedinečný efekt byste jinde těžko našli. A co se týče vybavení, nabízíme vám možnost si vybrat mezi pokojem s vanou a pokojem se sprchou. Každý host si tak může zvolit to, co mu nejvíce vyhovuje. A pro ty, kteří milují architekturu, jsme připravili opravdový skvost. Náš interiér navrhl a realizoval prof. Ing. arch. Roman Koucký, takže každý detail byl pečlivě promyšlen a uspořádán. Jeho hravost světel a celkový dojem z interiéru vás určitě nadchnou a zanechají vám nezapomenutelné zážitky. V Penzionu 14 se budete cítit jako v pohádce, kde se snoubí moderní design a jedinečné prvky, které ho odlišují od ostatních ubytovacích zařízení. Přijďte si k nám odpočinout a zažít něco zcela nového a nevšedního.

Recepce

Příjezd možný od 8:00 do 22:00 hodin každý den. Pokud přijedete později, nevadí. Můžete si vyzvednout klíče z trezoru umístěného u hlavního vchodu. Stačí se s námi domluvit a my vám sdělíme kód k trezoru.

Gastronomie

Naši hosté se mohou těšit na zdarma poskytovanou snídani během pobytu. Pokud máte zájem o rezervaci stolu v naší restauraci během víkendu, doporučujeme to udělat předem na našich webových stránkách Restaurace je otevřená od středy do neděle v době od 12.00 do 22.00 hodin a aktuální jídelní lístek je k dispozici na odkaze style="line-height: 1. 38; margin-top: 0pt; margin-bottom: 0pt; ">Naše restaurace nabízí lahodná jídla, která připravuje náš šéfkuchař Martin, jehož zkušenosti pocházejí z vyhlášených pražských a zahraničních restaurací. Určitě stojí za to ochutnat jeho výtečné kulinářské kreace. Co se týče výčepu, nabízíme čepovanou Plzeň a Radegast 10°, které Vám mistr výčepu Daniel Šiftanc skvěle načepuje. Pokud se rozhodnete pro skleničku vína, nabízíme Vám vinařstvím Somnium sestavený vinný lístek.

Rádi Vám také zarezervujeme salónek pro cca 25 osob, abyste mohli oslavit svůj speciální den. Připravíme pro Vás raut nebo vám můžeme připravit skvěle opečenou kýtu. Na všem se dohodneme.

Věřte, že se u nás budete mít parádně a že naše obsluha bude na vysoké úrovni. Daniel Šiftanc a jeho manželka se budou starat o vaše objednávky u stolu a komunikovat s Vámi ohledně rezervace ubytování.

Okolí pensionu a Hostinné

Vítejte v Hostinném, jednom z nejstarších měst Podkrkonoší, které se pyšní svým nádherným náměstím a dvěma obry, kteří zdobí místní radnici. Tento kouzelný koutek České republiky je ideálním výchozím bodem pro turisty hledající nezapomenutelné zážitky v přírodě, ať už v létě nebo v zimě.

Pokud máte rádi pěší turistiku, připravte si své boty a vydejte se objevovat okolní hory. A pro zimní nadšence je v dosahu asi 30 minut jízdy autem skiareál Černá hora - Pec, Mladé Buky nebo Špindlerův Mlýn.

Hostinné je také ideálním výchozím bodem pro návštěvu mnoha turistických atrakcí, jako je přehrada Les Království, ZOO Dvůr Králové a krkonošská Stezka korunami stromů. Tak neváhejte a přijďte si užít přírodu a zábavu v Hostinném!

Rezervovat ubytování v PENZION 14 - Hostinné

Nejbližší ubytování v Hostinném a okolí

Ubytování Hostinné

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah