HOLIDAY HOUSE POD HÁJEM - Hostinné

Více o pensionu

Popis ubytování

Nově zrekonstruovaný domek Holiday House Pod hájem nabízí ubytování s členitou zahradou s bazénem a výhledem do přírody.

Nově zrekonstruovaný domek s členitou zahradou a výhledem na bazén a přírodu. Na zahradě možnost posezení u bazénu. Lyže, kola, motocykl a pod. možno uzamknout ve vlastní garáži... Vybavení domu poskytuje veškerý komfort luxusního ubytování. Najdete zde vše, co k perfektně strávené dovolené potřebujete. Součást vybavení je i O2-TV s placenými kanály. Bohužel KRB není pro hosty funkční. Dbáme na to, aby se hosté u nás cítili jako doma.

HOLIDAY HOUSE POD HÁJEM ubytování v pensionu

Vybavení chalupy

Prostorná rohová sedací souprava, Smart Tv LCD, O2 Tv - XL, Vestavěné spotřebiče (mikrovlnná trouba, lednice s mrazákem, trouba, myčka, indukční deska) pohodlné luxusní matrace, plovoucí podlaha.

Chalupa k pronajmutí poskytuje ubytování pro 5 osob ve 2 ložnicích.

Ložnice a pokoje: Dům má dispozice 3kk. Má dvě oddělené ložnice, samostatnou koupelnu s rohovou vanou a WC, chodbu, šatnu a obývací místnost s kuchyní se vstupem na zahradu.

Sociální zařízení: 1 koupelna s WC a rohovou vanou.

Vytápění: Centrální vytápění El. kotlem.

Doprava, parkování: Parkování možno zdarma na přilehlém parkovišti kousek od objektu.

Okolí pensionu a Hostinné

Holiday House Pod hájem, se nachází v malebném podkrkonošském městečku Hostinné. Pár kilometrů od Krkonošského národního parku, největších lyžařských center v Čechách. V okolí jsou rozlehlé lesy, zoologická zahrada Dvůr Králové nad Labem, přehrada Les Království, Český ráj, Adršpašsko-teplické skály, možnost pěší i cykloturistiky. Dům stojí na kraji klidné zástavby s výhledem do zeleně. Turistický průvodce a tipy na výlety pro vás máme připraveny.

Rezervovat ubytování v HOLIDAY HOUSE POD HÁJEM - Hostinné

Nejbližší ubytování v Hostinném a okolí

Ubytování Hostinné

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah