PENZION PIVOVAR - Rudník

Více o pensionu

Popis ubytování

Rekonstruovaná budova stojí přímo v areálu bývalého pivovaru Kluge. Pronájem celého domu je ideální volba pro skupinu osob, rodiny s dětmi, partu přátel či pro teambuildingové akce. ​Nabízíme ubytování v 5, po dohodě v 6 pokojích pro max 18 osob, výjimečně 21 osob. Součástí pronájmu objektu je možnost využití původní varny, či prostoru párníku v podkroví nejvyšší budovy, bývalé lednice. K dispozici je původní garáž pro skladování lyžařského vybavení či kol. Areál na hranici Krkonošského národního parku obklopuje krásná příroda, je ideálním výchozím bodem na pěší či cyklistické výlety a nachází se v blízkosti nejznámějších skiareálů.

V současnosti jsou k dispozici 3× dvoulůžkový, 1× čtyřlůžkový a 1× pětilůžkový pokoj, a 1× pokoj s dvoulůžkovou postelí, přistýlkou, rozkládacím gaučem a krbem. Všechny pokoje jsou vybaveny ložním prádlem, ručníky apod. V patře je koupelna se sprchovým koutem a samostatný záchod. V přízemí je 2× WC, společenská místnost s krbem a prostorná kuchyně. Koupelna disponuje elektrickým bojlerem na ohřev teplé vody. Vytápění je možné elektricky či krbem.

PENZION PIVOVAR ubytování v pensionu

​PřízemíV přízemí se nachází plně vybavená kuchyň s jídelním stolem, společenská místnost s krbem a velkým jídelním stolem, jedna ložnice, 2× WC a kancelář správce... kuchyň - 15,7 m2společenská místnost - 37,4 m2kancelář - 31,7 m2pokoj správce - 21,4 m2
První patroV patře jsou k dispozici dva dvoulůžkové pokoje, dva čtyřlůžkové pokoje a jeden dvojlůžkový pokoj s krbem a rozkládacím gaučem a přistýlkou. Všechny pokoje jsou plně vybaveny ložním prádlem, a ručníky. Součástí patra je i toaleta a koupelna se sprchou. pokoj 1 (5 osob) - 32,2 m2pokoj 2 (5 osob) - 35,1 m2pokoj 3 (2 osoby) - 8,5 m2pokoj 4 (5 osob) - 32,7 m2pokoj 5 (2 osoby) - 10,2 m2
Vybavení chalupy: krblůžkoviny
wifi
myčka nádobí
lednice
mikrovlnná trouba/ trouba / sporák
rychlovarná konvice
kávovar
nádobí
sušáky oblečení a bot
dětská postýlka
Vybavení areálu: 3 parkovacích míst přímo na oploceném pozemku
10 parkovacích míst u potoka
ohniště
úložný prostor pro sportovní výstroj
gril
2× dětské boby
party stan
dětský bazén
venkovní posezení
badminton
petanque

Okolí pensionu a Rudník

​Kromě řady výletů po okolí za sportovním či jiným vyžitím je zajímavý samotný areál bývalého pivovaru. Jedná se kulturní památku bývalého valdštejnského zámku, který byl v 19. století přestavěn na jeden z prvních parostrojních pivovarů v Čechách. Ve své době se jednalo o jeden z nejmodernějších pivovarů v oblasti. Jako řadu jiných areálů vysídlených po 2. světové válce ho čekala devastace a pravděpodobně také naprostý zánik. Současný majitel se rozhodl pro částečnou opravu bývalé administrativní budovy, kde se nyní nachází ubytování a s pomocí grantů a sbírek se snaží budovy pivovaru postupně opravovat. Svým ubytováním přispějete k obnově pivovaru i vy.
Opravená budova je součástí historické ruiny bývalého pivovaru Kluge, což poskytuje úžasnou scenerii, ale zároveň skýtá rizika. Nevstupujte tedy prosím do ostatních budov pivovaru a respektujte jeho stav.

Rezervovat ubytování v PENZION PIVOVAR - Rudník

Nejbližší ubytování v Rudníku a okolí

Ubytování Rudník

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah