PENSION MAATE - Český Krumlov

Více o pensionu

Popis ubytování

Rodinný pension nedaleko centra s výhledem na zámek. Posezení na zahradní terase. Parkování před pensionem. Internet zdarma. Pension má celkem 4 pokoje. Nachází se nedaleko centra, blízko autobusového nádraží. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení.

Rodinný pension MAATE  nedaleko centra s výhledem na zámek. Posezení na zahradní terase. Parkování před pensionem. Internet zdarma. Pension má celkem 4 pokoje. Nachází se nedaleko centra, blízko autobusového nádraží. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení.
Pension se nachází v klidné vilové čtvrti, 5 minut chůze od centra města Český Krumlov. Možnost pronájmu garáže přímo v domě. V celé budově je Wi-Fi připojení zdarma. Celý pension je nekuřácký. Kouření na venkovní terase. Pension má vlastní parkoviště, které je pro hosty zdarma. Úschovna kol.

PENSION MAATE ubytování v pensionu

Celková kapacita je 11 lůžek.   K dispozici je jeden dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí a tři třílůžkové pokoje s možností přistýlky. Pokoje jsou vybaveny samostatnou koupelnou se sprchou a WC. Každý pokoj má televizi se satelitem.  

Dvoulůžkový pokoj má manželskou postel. Je menší. Koupelny všech pokojů   jsou vybaveny fénem, ručníky a toaletními potřebami.  

Třílůžkový pokoj má tři lůžka, dvě jsou umístěna vedle sebe. Z tohoto pokoje je výhled na zámek.

Třílůžkový pokoj s přistýlkou má tři pevná lůžka a možnost přistýlky.

Podkrovní pokoj má tři pevná lůžka s možností přistýlky. Z tohoto pokoje je také výhled na zámek.

Gastronomie

V ceně je zahrnuta snídaně formou švédského stolu. Snídaně jsou podávány od 8:00 do 10:00 hod.

Okolí pensionu a Český Krumlov

Pension se nachází v klidné vilové čtvrti. V blízkosti je autobusové nádraží, rybník s možností koupání, hřiště, dětské hřiště, restaurace.

Rezervovat ubytování v PENSION MAATE - Český Krumlov

Nejbližší ubytování v Českém Krumlově a okolí

Ubytování Český Krumlov


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah