PENSION INGRID - Český Krumlov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Pension Ingrid se nachází ve vnitřním městě Českého Krumlova, u vjezdu do jeho historické části. Pouze 5 minut chůze od náměstí. Pension Ingrid nabízí příjemné ubytování s možností snídaně, parkování a připojení na internet (zdarma Wi-fi). V zahradě se nachází altánek s proskleným posezením s výhledem do rozkvetlé zahrady. V altánku je k dispozici zdarma káva a čaj.

Pension Ingrid je otevřen celoročně, hostům je k dispozici vlastní parkoviště a garáž (150/den). Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením. V zahradní kuchyňce je k dispozici mikrovlnná trouba.

PENSION INGRID ubytování v pensionu

Pension Ingrid poskytuje ubytování v dvoulůžkových či třílůžkových pokojích. Každý pokoj má k dispozici vlastní hygienické zařízení (sprchový kout + WC + umyvadlo). Pension má dobrou tepelnou a zvukovou izolaci.

Recepce

Od 10:00 do 23:30.

Gastronomie

Součástí našeho penzionu je zahradní altánek s proskleným posezením s výhledem do rozkvetlé zahrady. V altánku je k dispozici zdarma káva a čaj. Naproti pensionu je dobře vybavená samoobsluha, a nebo Pension Ingrid nabízí kontinentální snídaně za 100 Kč/osoba.

Okolí pensionu a Český Krumlov

V blízkosti pensionu je půjčovna lodí, kol, bowling, fitness studio, plavecký bazén, divadlo. V dosahu cca 1km je střelnice, jízda na koních, rybníky, lesy a nádherné houbařské okolí. Naproti pensionu je dobře vybavená samoobsluha. V těsné blízkosti se nachází krásná vyhlídka na historickou část města a zámku.

V zimě je na Kleti (1084 m. n. m.) v provozu sjezdovka pro lyžaře. Lipenské jezero - 20min. jízdy autem nabízí zimní sporty- běžky, sjezdovky, a v letě vodní sporty.

Rezervovat ubytování v PENSION INGRID - Český Krumlov

Nejbližší ubytování v Českém Krumlově a okolí

Ubytování Český Krumlov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah