HOTEL BERÁNEK - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Beránek navazuje na tradici z minulého století, kdy byl znám svou vysokou úrovní ubytování a služeb. 79 pokojů s vlastní klimatizací, koupelnou, satelitní TV, ledničkou a trezorem nabízí příjemné spočinutí v rušném centru Prahy.

Beránek Hotel Praha nabízí 79 pokojů. Všechny pokoje jsou vybaveny klimatizací s možností vlastního nastavení, koupelnou, SAT-TV, ledničkou, trezorem a vysoušečem vlasů. V každém pokoji je internetová přípojka (Ethernet) a pokrytí bezdrátovou sítí Wi-Fi. Připojení k internetu je bezplatné. Jeden z pokojů je přizpůsoben pro tělesně postižené. Hotelovým hostům je k dispozici 7 parkovacích stání přímo v hotelu, která jsou pod dohledem kamerového systému. Hotel Beránek se nachází v centru Prahy. Je vzdálen asi 500 metrů od Václavského náměstí. Několik kroků od budovy hotelu je stanice metra a tramvaje se spojením po celém městě.

HOTEL BERÁNEK ubytování v hotelu

Beránek Hotel Praha nabízí 79 pokojů vybavených vlastní koupelnou s fénem a WC, TV, SAT, ledničkou a trezorem. Pokoje jsou klimatizovány. Jeden pokoj je přizpůsoben pro tělesně postižené.

Recepce

Non-stop.

Gastronomie

V pátém patře Hotelu Beránek Praha se nachází snídaňová restaurace. Snídaně je podávána formou bufetu s rozmanitým výběrem jídel i nápojů.

Rezervovat ubytování v HOTEL BERÁNEK - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah