BELEHRADSKA GRANDE APARTMENT - Praha

Více o hotelu

Popis ubytování

Pokud hledáte prostorný byt v centru Prahy pro velkou skupinu přátel, Belehradská Grande je pro vás to pravé.

Apartmán se nachází na Praze 2, kde můžete navštívit mnoho vynikajících restaurací a obchodů a vychutnat si atmosféru ulic plných zajímavé architektury a zeleně. Na nedalekém Tylově náměstí se v sezóně konají trhy. Stanice tramvaje a metra jsou jen 2 minuty od apartmánu. Byt je plně vybaven a zařízen v jednoduchém, moderním stylu. K dispozici jsou čtyři ložnice a prostorná kuchyně, kde najdete vše, co je potřeba, jídelní část, společný obývací prostor a dvě koupelny. Může se zde ubytovat až deset lidí. Apartmán nabízí bezplatný internet a satelitní TV. Poplatek za závěrečný úklid ve výši 80 € není v ceně ubytování.

BELEHRADSKA GRANDE APARTMENT ubytování v hotelu

K dispozici jsou čtyři ložnice a prostorná kuchyně, kde najdete vše, co je potřeba, jídelní část, společný obývací prostor a dvě koupelny. Může se zde ubytovat až deset lidí. Apartmán nabízí bezplatný internet a satelitní TV.

Gastronomie

Apartmán se nachází na Praze 2, kde můžete navštívit mnoho vynikajících restaurací a obchodů a vychutnat si atmosféru ulic plných zajímavé architektury a zeleně. Na nedalekém Tylově náměstí se v sezóně konají trhy. K dispozici je i velká a prostorná kuchyně v apartmánu.

Okolí hotelu a Praha

Apartmán se nachází na Praze 2, kde můžete navštívit mnoho vynikajících restaurací a obchodů a vychutnat si atmosféru ulic plných zajímavé architektury a zeleně. Na nedalekém Tylově náměstí se v sezóně konají trhy. Stanice tramvaje a metra jsou jen 2 minuty od apartmánu.

Rezervovat ubytování v BELEHRADSKA GRANDE APARTMENT - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah