CHATA ORLÍK - Pec pod Sněžkou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chatě

Popis ubytování

Sauna, whirlpool, relaxační místnost, bar s širokým výběrem nápojů včetně koktejlů, restaurant s českou kuchyní, překrásné panorama, 44 lůžek, 100m od přibližovacího vleku, ...

100m od přibližovacího vleku a 600m od centra Pece pod Sněžkou, v nadmořské výšce 905m. V zimním období je dostupná pěšky, v letním období je možné dojet autem až k chatě po lesní cestě. Přímo na chatě se nachází Orlík SPA: privátní sauna s vířivkou pro 4 osoby, společenská relaxační místnost s krásným výhledem do lesa, po dohodě možnost masáží a kurzů jógy. Restaurace zaměřená na českou kuchyň. Koktejl bar s širokým výběrem nápojů otevřený do ranních hodin. Zdarma karaoke, stolní fotbálek, šipky, mnoho stolních společenských her, WiFi internet. Za poplatek zajistíme převoz sněžným skútrem. Parkování pro 8 automobilů přímo vedle chaty - mimo zimního období.

CHATA ORLÍK ubytování v chatě

K dispozici je 11 pokojů, z toho 8×2 -lůžkový a 3×4 -lůžkový. 2-lůžkový pokoj má velikost 15-20m2, 4-lůžkový 30-35m2. Do každého pokoje lze přidat 1 přistýlku, zpravidla ve formě rozkládacího gauče, křesla nebo futonu. Všechny pokoje jsou po rekonstrukci (TV, zvuková izolace, nový nábytek, atd.). Naše pokoje jsou menší a jednoduše zařízené, avšak útulné a s horskou atmosférou. Vetšina nábytku je vyrobena na míru, aby nezabíral zbytečný prostor. Po náročném dni se u nás vyspíte na vysokých matracích s taštičkovými pružinami, pěnové matrace u nás nenajdete. Stěny pokojů zdobí fotoplátna pohledů z Krkonoš od fotografky Pavly Marešové. Nejen pro dlouhé zimní večery je k dispozici polička knih ke čtení.

Hosté jistě ocení služby v podobě wellness či transportu zavazadel taxi skútrem.

Recepce

8:00 - 01:00

Gastronomie

Restaurace zaměřená na moderní českou kuchyni. Jídla podáváme formou bufetu.

Okolí chaty a Pec pod Sněžkou

Klasická horská chata Orlík se nachází v malebném a poklidném prostředí Krkonošského národního parku - cca 600m od centra Pece pod Sněžkou. Orlík je situován na severním svahu s jedinečným výhledem na Studniční horu a široké okolí. Tato poloha zaručuje v zimním období nejlepší sněhově podmínky a v letním období sluneční paprsky až do podního večera. Chata se nachází v těsné blízkosti přibližovacího vleku z centra Pece pod Sněžkou na Javor, což ocení především lyžaři, kteří doslova nemusejí udělat krok pěšky. V okolí se nachází řada restaurací, barů a zábavy všeho druhu.

Rezervovat ubytování v CHATA ORLÍK - Pec pod Sněžkou

Nejbližší ubytování v Peci pod Sněžkou a okolí

Ubytování Pec pod Sněžkou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah