HOTEL HVĚZDA - Pec pod Sněžkou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Stylový, roubený Hotel Hvězda se nachází v samém centru Pece pod Sněžkou. Nabízíme ubytování v nově zrekonstruovaných pokojích s vlastním sociálním zařízením TV/SAT, WIFI. Pro naše hosty nabízíme parkování přímo u hotelu zdarma. V naší stylové restauraci nabízíme speciality krkonošské a české kuchyně. V létě můžete posedět na naší terase a děti si můžou hrát na dětském hřišti.

Hotel Hvězda nabízí ubytování ve 2 až 3 lůžkových pokojích, dále pak v několika rodinných pokojích až s 5 lůžky. Všechny pokoje jsou stylově zrekonstruovány, disponují vlastním sociálním zařízením a TV/SAT na pokojích. V celém hotelu je možné využít bezdrátového připojení k internetu. Pro naše hosty dále nabízíme možnost využití dětského koutku. Děti si zde mohou hrát, kreslit, číst, nebo sledovat pohádky.

Gastronomie

Součástí hotelu Hvězda je stylová restaurace, která patří mezi vyhlášená stravovací zařízení tohoto kraje. Naleznete u nás speciality jak staročeské kuchyně, tak i dobroty mezinárodní gastronomie. Pro děti je tu připraven dětský koutek. Pro lyžaře, kteří si k nám přijdou pochutnat, nabízíme možnost uschování lyží v místní lyžařské půjčovně.

Okolí hotelu a Pec pod Sněžkou

Pec pod Sněžkou patří mezi největší a nejznámější rekreační střediska v Krkonoších. Je oblíbeným zimním střediskem, které nabízí přes 10 km velmi kvalitních sjezdovek, sedačkovou lanovku, možnost nejdelšího večerního lyžování, ale také nepřeberné množství běžkařských tras. Pec pod Sněžkou je také součástí Skiareny Krkonoše, která majitelům lyžařských permanentek nabízí možnost lyžování ve 4 lyžařských střediscích Krkonoš a to na Černé hoře v Jánských Lázních, Skiareálu Malá Úpa, Skisportu Velká Úpa a Ski Pec pod Sněžkou. V létě je Pec pod Sněžkou vyhledávaným cílem pěších i cykloturistů. Nejvyhledávanějším místem v létě je bezesporu nejvyšší hora České Republiky- Sněžka (1602m), na kterou je možno se vyvézt visutou sedačkovou lanovkou. Zdatní turisté mohou vystoupit na tuto horu pěšky několika cestami.

Rezervovat ubytování v HOTEL HVĚZDA - Pec pod Sněžkou

Nejbližší ubytování v Peci pod Sněžkou a okolí

Ubytování Pec pod Sněžkou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah