CHATA ŠOHAJKA - Pec pod Sněžkou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chatě

Popis ubytování

Chata Šohajka se nachází v horském středisku Pec pod Sněžkou v Krkonoších. Nabízí ubytování ve dvoulůžkových až čtyřlůžkových pokojích. Sociální zařízení není součástí pokoje. V přízemí chaty je restaurace. Najdete zde přátelské a takřka domácí prostředí. Chata je kompletně nekuřácká. Okolní příroda vybízí k pěším i cyklistickým výletům. Přímo v obci najdete i bobovou dráhu nebo lanové centrum a další atraktivní místa, která ocení i vaše děti.

CHATA ŠOHAJKA ubytování v chatě

Pokoje jsou účelně a zároveň skromně zařízené. Sociální zařízení je na chodbě, zvlášť pro muže a pro ženy.

Gastronomie

Stravování je řešeno formou polopenze. Po dohodě je možná i plná penze. V restauraci, která se nachází v objektu, máte výběr z bohatého jídelního a nápojového lístku.

Okolí chaty a Pec pod Sněžkou

Pec pod Sněžkou najdete v samém srdci Krkonoš. Chata je obklopena nádhernou přírodou. Přímo v obci začíná kabinková lanová dráha na Růžovou horu, která pak pokračuje až na Sněžku. Pěkný výhled se vám naskytne z Hnědého vrchu, na který se můžete rovněž dostat pohodlně lanovkou. Samozřejmě zde najdete i mnoho dalších cílů, ke kterým vás dovedou značené pěší i cyklistické stezky.

V zimních měsících je se objeví v okolí nespočet sjezdových tratí. Vyberou si zdatní lyžaři i úplní začátečníci. Ti mohou využít služeb jedné z lyžařských škol.

Mnoho zajímavých míst můžete navštívit i v sousedním Polsku. Velmi pěkné je muzeum miniatur hradů a zámků v polských Kowarech.

Rezervovat ubytování v CHATA ŠOHAJKA - Pec pod Sněžkou

Nejbližší ubytování v Peci pod Sněžkou a okolí

Ubytování Pec pod Sněžkou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah