HOTEL OYA - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto
  • Praha (828)
  • >>> Nusle (6)
  • >>> HOTEL OYA - Praha

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel OYA je moderní a komfortní hotel v Praze. Je vzdálen jen pár minut od nákupního centra, historických památek Prahy i obchodně administrativního centra.

Hotel OYA je moderní komfortní hotel s vynikající polohou a přátelským personálem, který je připraven vyjít vstříc individuálním přáním hosta.

Služby:

24 hodinová recepce

Vysokorychlostní internet (zdarma)

Minibar (vybrané pokoje)

Klimatizace (vybrané pokoje)

Trezory v recepci

Parkování (nutno rezervovat předem)

Na recepci je možnost zapůjčení vysoušeče vlasů, žehličky, žehlícího prkna. Dále recepce zajišťuje doplňkový prodej (jízdenky na MHD, cigarety, nápoje apod.)

HOTEL OYA ubytování v hotelu

Celkem má hotel Oya*** 33 pokojů typu double, twin a triple. V pátém patře se pyšní dvěmi prostornými apartmány o rozloze téměř 75m2 a výhledem směrem na vyšehrad. Apartmány Vám přinesou větší komfort, ale lze je využít také pro business meeting, školení, rozlučky se svobodou a jiné.

Recepce

Recepce je k dispozici 24hodin denně.

Gastronomie

Restaurace Harry‘s v loveckém stylu – máme rádi kvalitní maso, které dovážíme také z naší soukromé farmy ležící nedaleko od prahy. Otevírací doba je po – pá od 11hod do 22hod, o víkendech a během svátků je restaurace zavřená.

Bar Sedmé nebe v 6. patře s travnatou terasou a s výhledem na Prahu se specializací na koktejly a kvalitní rumy. V sezóně je otevřený po – so od 18hod do 02hod.

Hosté hotelu Oya mohou využít slevu 10% na konzuaci jak v baru tak v restauraci (nevztahuje se na polední nabídku)

Okolí hotelu a Praha

Hotel OYA se nachází v nové administrativně obchodní čtvrti Pankrác, v blízkosti nového moderního nákupního centra Arkáday Pankrác. Historická památka Vyšehrad je vzdálena pouze 10 minut chůzí. V bezprostřední blízkosti se nachází také Kongresové centrum Praha. Relaxovat mohou hosté dopřát v místním rozsáhlém parku „Kavčí Hory“

Rezervovat ubytování v HOTEL OYA - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah