HOTEL ATTIC - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

​Hotel Attic *** v Praze 4 poskytuje 36 pokojů v klidném prostředí, je velmi dobře přístupný ze všech dálničních směrů, v pěší dostupnosti je stanice metra C Pankrác, obchodní centrum Arkády, množství restaurací a obchodů, Business Centrum Brumlovka a BB Centrum.
Hotel Attic*** nabízí klidný a příjemný pobyt v takřka rodinném prostředí. Výhodná poloha hotelu, v klidné části centra administrativní a obchodní zóny v Praze 4 - Pankrác, pěší dostupnost metra C a MHD, jsou předpoklady pro ubytování obchodní i dovolenkové klientely. Hromadnou dopravou jsou hosté v centru Prahy na Václavském náměstí během 10 minut.

HOTEL ATTIC ubytování v hotelu

​Hotel Attic*** poskytuje 36 pokojů, prostornou recepci, výtah, bar a vlastní uzavřené parkoviště monitorované kamerovým systémem a dobíjecí stanicí pro elektromobily. Všechny prostory hotelu jsou pokryty bezplatným rychlým signálem WiFi.
Kategorie SUPERIOR jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje - 12 pokojů typu & . 34; SUPERIOR& . 34; o velikosti 20-25m2 je vybaveno nábytkem s pracovním koutem, TV-SAT, telefonem, lednicí, vlastní koupelnou se sprchou, WC a vysoušečem vlasů.
Kategorie STANDARD jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje - 24 pokojů typu & . 34; STANDARD& . 34; o velikosti cca 14m2 je vybaveno nábytkem ve standardu ***, TV-SAT, telefonem, vlastní koupelnou se sprchou, WC a vysoušečem vlasů.

Gastronomie

V ceně pokoje je zahrnuta bohatá snídaně formou bufetu podávaná od 7:00 do 10:00 hodin v hotelové restauraci, kterou si můžete zarezervovat pro různé firemní i soukromé akce.

Rezervovat ubytování v HOTEL ATTIC - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah