SPA HOTEL ČAJKOVSKIJ - Karlovy Vary

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Čtyřhvězdičkový lázěňský Spa hotel Čajkovkij najdete v Karlových Varech v blízkosti ruského kostela a kolonád s léčivými prameny. V hotelu je poskytována komplexní lázeňská léčba.

Hotel svým hostům nabízí komfortní ubytování v jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích a apartmánech vybavených veškerým komfortem: koupelnou WC, fénem, mini barem, TV, rádiem, trezorem, kosmetickým zrcátkem, telefonem s přímou provolbou, internetem - Wi-Fi, sprchovým koutem a županem pantoflemi.

Hotel dále nabízí 24 hodinovou službu recepce, směnárnu, sekretářské služby, transfery klientů, room-service, praní a žehlení prádla. V lázeňském hotelu ČAJKOVSKIJ****, je poskytována komplexní lázeňská léčba.

SPA HOTEL ČAJKOVSKIJ ubytování v hotelu

Apartmán Depadance Sadová

Hotel Čajkovskij **** nabízí také samostatný apartmán 2 + kk, hned ve vedlejší budově s vlastním vchodem a výhledem do ulice Sadová. Apartmán disponuje kuchyňskou linkou s vybavením, sporákem, lednicí, konferenčním stolkem, LCD TV se satelitním příjmem vč. ruských kanálů, rozkládacím gaučem, telefonem, manželskou postelí, koupelnou se sprchovým koutem, kosmetickým zrcátkem, pantoflemi a župany. Hostům jsou k dispozici všechny služby hotelu Čajkovskij****

Suite Lux
rohová vana, WC a bidetSpa Hotel Čajkovskij****, fén, zrcadlo, župan a pantofle, psací stůl, minibar, telefon, satelitní TV, pokojový sejf, zvukově izolovaná okna, ložnice i obývací pokoj, dvoulůžko s jednou matrací (180 cm x 200 cm), iddělený obytný a spací prostor, balkon, Wi-Fi připojení

Gastronomie

V restauraci nabízí jídla, která přispějí k upevnění Vašeho zdraví. Jídla jsou připravována na doporučení lékaře našimi zkušenými kuchaři. Nabízíme také možnost upravit jídla podle Vašich individuálních přání a potřeb s cílem co nejvíce prospět Vašemu zdraví. Pro Vás, kteří si přicházíte do našich lázní pouze odpočinout, připravujeme jídla tuzemské i světové kuchyně, nechybí ani nejrůznější speciality a tradiční jídla ruská. Celodenně je v nabídce bohatý výběr zeleninových salátů a ovoce.

Rezervovat ubytování v SPA HOTEL ČAJKOVSKIJ - Karlovy Vary

Nejbližší ubytování v Karlových Varech a okolí

Ubytování Karlovy Vary

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah