HOTEL MIGNON - Karlovy Vary

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel rodinného typu nabízí komplexní lázeňské léčení a relaxační centrum v klidné části Karlových Varů. Máte jedinečnou možnost vychutnat si lázeňskou atmosféru v samém srdci nejznámějšího lázeňského města v Západních Čechách, na kraji Slavkovského lesa, pár kroků od Vřídelní kolonády!

Hotel Mignon je umístěný v secesní budově. Nabízí léčení a wellnes centrum, restauraci s českou kuchyní, bezplatné Wi-Fi připojení, parkování je, možné v areálu hotelu za poplatek.
Hotel nabízí léčení vysoké úrovni, a to díky kvalitnímu personálu a modernímu zařízení. Indikace léčení - nemoci trávicí soustavy, poruchy metabolismu, diabetu, nadváhy, nemoci pohybového aparátu, onkologické nemoci atd. Dále nabízíme široké spektrum procedur - klasická masáž, aromatická masáž, sauna, hydroxer, perličková koupel s minerální vodou, inhalace, parafín, solux, suchá uhličitá vana, skotské střiky, podvodní masáž, vířivá koupel na nohy a ruce, magnetoterapie, oxygenoterapie, lymfodrenáž, reflexní masáž, masáž plosky nohy, elektroterapie, ultrazvuk, plynové injekce, rašelinové zábaly, suchá uhličitý vak, anticelulitidní masáž.

HOTEL MIGNON ubytování v hotelu

Hotel poskytuje celkem 14 pokojů, z čehož 11 pokojů je s balkonem. Pokoje jsou typu dvoulůžkový standart, dvoulůžkový pokoj Lux. Ve všech pokojích je možnost ¨TWIN¨. WI-FI v pokojích zdarma, koupelny s vanou, bidetem, toaletními potřebami, posezením, satelitní TV s plochou obrazovkou, telefonem, minibarem a trezorem. Všechny pokoje jsou nekuřácké.
Pokoj kategorie STANDART je prostorná místnost s velkou manželskou postelí, chodbičkou a koupelnou. Celkový rozměr je cca 35m². V tomto typu pokoje není možná přistýlka.
Pokoje kategorie LUX si můžete v hotelu rezervovat v jednolůžkové, dvoulůžkové, třílůžkové a čtyřlůžkové variantě. Pokoj LUX má dvě oddělené místnosti a to ložnici a obývací pokoj. V obývacím pokoji je k dispozici rozkládací pohovka (možnost vytvoření dvou přistýlek). Celková rozloha pokoje je cca 55 m².

Recepce

Hotelová recepce je otevřena nonstop

Gastronomie

Restaurace s mezinárodní kuchyní, 5 druhů diet. Snídaně formou bufetu, obědy a večeře formou výběr z menu (3 druhy pokrmů na oběd i na večeři), saláty a dezerty formou bufetu. Snídaně 7:30 - 10:00 Obědy 13:00 - 15:00 Večeře 17:30 - 19:30
V restauraci je možnost objednat si mimo otevírací dobu alkoholické a nealkoholické nápoje.

Okolí hotelu a Karlovy Vary

Hotel se nachází v blízkosti pravoslavného kostele sv. Petra a Pavla, pouhých 500 metrů od centra Karlových Varů, 300 metrů od lázeňské kolonády, ​​ pár kroků od Hadího pramene, v těsné blízkosti dvou karlovarských kolonád s minerálními prameny. Sadová kolonáda - za kolonádou se rozprostírá jeden z městských parků - Dvořákovy sady. Mlýnská kolonáda je vzdálená 10 minut chůze. Hosté si mohou zpříjemnit pobyt také procházkou a nákupem v obchodní zóně, vzdálená jen 15 minut chůze. Navštívit mohou i muzeum voskových figurín nebo muzeum Jana Bechera. Vydat se mohou lanovou dráhou na rozhlednu Diana a vyhlídku Jelení skok.

Rezervovat ubytování v HOTEL MIGNON - Karlovy Vary

Nejbližší ubytování v Karlových Varech a okolí

Ubytování Karlovy Vary

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah