ART HOTEL PRAHA

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Art Hotel Praha**** je rodinný hotel s expozicí českého moderního umění, který se nachází v klidné čtvrti v sousedství rezidenčních vil a zahraničních ambasád, pouze 10 minut pěšky z historického centra, s překrásným výhledem na Prahu. Dva známí umělci Jan a Pravoslav Kotíkovi byli inspirací pro tento hotel, který byl nedávno navržen a postaven architektem Martinem Kotíkem. Jména nás utvrzují, že dlouhá a umělecká tradice je udržována nejen v této slavné rodině, ale taktéž mistrně předvedena návštěvníkům hotelu. Hotelová recepce je vybavena malým, ale příjemným barem s černými nebo červenými koženými křesílky a dalšími pozoruhodnými díly moderního umění. Odtud mohou hoteloví hosté buď sejít ráno do snídárny na vskutku mezinárodní snídani nebo vyjít po schodech k výtahu vedoucímu ke 22 pokojům a 2 apartmánům. V hotelu je k dispozici zdarma Wifi internet ve všech prostorách. Parkoviště je jen pár kroků od hotelu. Možnost posezení v zahradě hotelu.

ART HOTEL PRAHA ubytování v hotelu

K vybavení pokoje je použit velmi příjemný a kvalitní nábytek a dekorace. Velmi osvěžující je důraz na detaily hotelu. Skladba pokojů je 22 Dvoulůžkových a 2 Junior Suity.

Pokoje jsou velmi prostorné a vybavené klimatizací s vlastním ovládáním, luxusní koupelnou s vanou či sprchovým koutem, minibarem, trezorem, satelitním LCD TV/Radio, WIFI internet, centrální ovládáním světel, zámkovým systémem, požárními hlásiči, fénem, župany a dalšími nezbytnostmi, které patří ke standardnímu vybavení čtyřhvězdičkového hotelu. Některé pokoje mají vlastní balkónky s překrásným výhledem na Prahu.

Dva podkrovní Junior Suity mají vlastní terasu s možností odpočinku pod sluneční pergolou a lehátky, s vlastní kuchyňkou a obývací část. Z obou Suitů je výhled na Pražský hrad a zahradu hotelu.

Gastronomie

Cena zahrnuje snídani formou bufetu.

Rezervovat ubytování v ART HOTEL PRAHA

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah