VILA LANNA - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více ve vile

Popis ubytování

Vila Lanna nabízí svým hostům různé možnosti ubytování a je jen na přání hosta, jakou si vybere. V roce 2000 byla ubytovací kapacita rozšířena o 17 pokojů ve 2 depandancích vybudovaných v areálu zahrady. Tyto pokoje mají vlastní sociální zařízení, jsou vybaveny satelitní televizí, ledničkou, telefonem s přímou volbou, wi-fi a pevným připojením k internetu. K dispozici je bezbariérový pokoj.

Cena za ubytování je včetně snídaně a neomezeného připojení k internetu. V areálu objektu vily Lanna je pro ubytované hosty parkoviště a zrekonstruovaná rozsáhlá zahrada láká všechny návštěvníky k příjemným procházkám nebo k posezeni v altánku. Vila Lanna nabízí své reprezentativní prostory na uspořádání konferencí, seminářů, školení, porad, koncertů, výstav, svateb, oslav významných jubileí a rautů. Pro tyto účely slouží Velký sál s venkovní terasou, Malý sál a salónek v 1. patře s krbem a krytou terasou.

VILA LANNA ubytování ve vile

Všechny pokoje jsou vybaveny ledničkou, satelitní televizí, telefonem s přímou volbou a wi-fi připojením k internetu. Nejen ubytovaným hostům slouží salonek s krbem a freskami zdobená terasa s ničím nerušeným výhledem do pečlivě udržované zahrady.

V 1. patře historické budovy je celkem 7 pokojů bez vlastního sociálního vybavení, ale v těsné blízkosti pokojů jsou 4 koupelny s toaletami.

Rezervovat ubytování v VILA LANNA - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah