HOTEL TROJA - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Moderní Hotel Troja se nachází v klidné a prestižní rezidenční oblasti na pravém břehu Vltavy a skýtá překrásný panoramatický výhled na centrum města.

Do historického centra města se snadno dostanete linkou metra, jež má stanici vedle hotelu a je přímým spojem do centra Prahy a k hlavním historickým památkám (5 zastávek od Staroměstského i Václavského náměstí). Ke všem hlavním vlakovým a autobusovým nádražím, Trojskému zámečku, botanické zahradě, zoo, staročeským trhům, dalším trhům a největšímu nákupnímu centru v celé České republice se dostanete během 10 minut.

HOTEL TROJA ubytování v hotelu

Všechny pokoje na hlavní části jsou vybaveny: koupelna se sprchou a WC na každém pokoji, vysoušeč vlasů, televizor se satelitním příjmem a radiokanálem, telefon s přímou volbou, přípojka pro Internet WIFI - bezdrátovým internetovým připojením, možnost připojení faxu, minibar, osobní bezpečnostní trezor.

Recepce

24 hodin

Gastronomie

Hotel má stylovou gurmánskou restauraci s letní a zimní zahradou a kavárnou, jež podává vynikající kávu a tradiční české moučníky.

Okolí hotelu a Praha

Do historického centra města se snadno dostanete linkou metra, jež má stanici vedle hotelu a je přímým spojem do centra Prahy a k hlavním historickým památkám (5 zastávek od Staroměstského i Václavského náměstí). Ke všem hlavním vlakovým a autobusovým nádražím, Trojskému zámečku, botanické zahradě, zoo, staročeským trhům, dalším trhům a největšímu nákupnímu centru v celé České republice se dostanete během 10 minut.

Rezervovat ubytování v HOTEL TROJA - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah