LEONE - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Tříhvězdičkové Leon Apartments nabízejí kvalitní a cenově dostupné ubytování v klidné čtvrti městské části Praha 7 - Holešovice. Apartmány díky jejich vynikající poloze nedaleko centra Prahy ocení jak turisté, tak i obchodní cestující.

V Leon Apartments je pro Vás připraveno 31 útulných nekuřáckých jednolůžkových, dvoulůžkových, třílůžkových, čtyřlůžkových a pětilůžkových pokojů rozdělených na kategorie Standard a Economy s celkovou kapacitou 79 lůžek.

Váš osobní automobil můžete zaparkovat na ulici před hotelem.

LEONE ubytování v hotelu

Pokoje typu Standard jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, pokoje typu Economy mají společné sociální zařízení s vedlejším pokojem. V každém z pokojů se nachází bezplatné bezdrátové připojení k internetu.
V hotelu je Vám 24 hodin k dispozici recepce, dále pak společenská místnost s televizí, počítač s přípojením na internet, úschova zavazadel, servis praní a žehlení prádla, fén na vlasy a žehlička.

Gastronomie

V ceně ubytování je zahrnuta snídaně formou švédských stolů. V okolí hotelu pak můžete navštívit hospodu U Pivovaru s nabídkou pokrmů tradiční české kuchyně a točeným pivem, restaurace Molo 22 a Zlatá Kovadlina, kde jsou připravovány pokrmy české i mezinárodní kuchyně či některou z kaváren, čajoven a vináren.

Okolí hotelu a Praha

V těsné blízkosti naleznete největší městský park Stromovka, který vytváří nesčetně možností pro relaxační procházky, bruslení, jogging i jízdu na kole, barokní zámek Troja, pražskou Zoologickou zahradu, Botanickou zahradu a Výstaviště Praha. Přímo u objektu se nachází tramvajová zastávka, ze které se za pouhých 5 minut jízdy dostanete do historického centra Prahy, kde můžete navštívit Pražský hrad, Katedrálu sv. Víta, Chrám sv. Mikuláše, Karlův most, Staroměstské a Václavské náměstí.

Rezervovat ubytování v LEONE - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah