PENZION JISKRA - Železná Ruda

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Tříhvězdičkový Pension Bobešova bouda se nachází na okraji Železné Rudy a nabízí Vám kompletní ubytovací služby. V roce 2013 proběhla náročná rekonstrukce. Při této rekonstrukci jsme se snažil vybudovat útulný penzionek s domácí atmosférou.

Kapacita Pensionu Bobešova bouda 35 lůžek ve dvou až čtyřlůžkových pokojích.

Hostům je k dispozici restaurace s barem, krbovými kamny a velkoformátovou televizí. Součástí restaurace je plně vybavený dětský koutek. Dále lze využít sounu a infrasaunu. Pro sportovní aktivity je možné využít fitcentrum, tělocvičnu, tenisový kurt, stolní tenis, kulečníkový stůl - pool, stolní fotbal, volejbalové hřiště a půjčovnu sportovních potřeb. Středisko je vhodné jak pro rodinnou rekreaci, tak i pro vzdělávací akce, školy v přírodě apod.

Možnost parkování u objektu. Pobyt psa zdarma.

PENZION JISKRA ubytování v pensionu

Pokoje jsou dvoulůžkové až čtyřlůžkové, všechny pokoje jsou s vlastním sociálním zařízením. Na všech pokojích je TV. Dále se zde nachází čtyřlůžkový apartmán se dvěma ložnicemi a obývacím pokojem.

Recepce

24 hod. denně.

Gastronomie

V penzionu zajistíme ubytování s polopenzí, pro skupinové pobyty (školy, školení atd.) i plnou penzi.

Okolí pensionu a Železná Ruda

Město Železná Ruda leží v údolí v nadmořské výšce 754 m a je ideálním výchozím místem pro objevování krás, které Šumava nabízí. Většina sjezdových lyžařských tratí je umístěna na jižních svazích. Podmínky pro běžkaře jsou rovněž příznivé. V letním období se mohou rekreanti věnovat pěší turistice a výletům na horských kolech.

Rezervovat ubytování v PENZION JISKRA - Železná Ruda

Nejbližší ubytování v Železné Rudě a okolí

Ubytování Železná Ruda

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah