PENZION DIANA - Železná Ruda

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Diana nabízí ubytování na velice klidném místě v atraktivním prostředí šumavských lesů, v blízkosti centra Železné Rudy.

Penzion Diana je stylový objekt horského typu a nabízí možnost ubytování v příjemném prostředí s rodinnou atmosférou ve třílůžkových až osmilůžkových pokojích a ve dvou kompletně vybavených apartmánech (pro max 6 osob a pro max 8 osob) se zařízenou kuchyňkou a vlastním sociálním zařízením (kuchyňka vybavena lednicí, vařičem, mikrovlnou troubou, rychlovarnou konvicí a veškerým potřebným základním kuchyňským vybavením). Většina pokojů má nádherný výhled na panorama šumavských vrcholů s nejvyšší horou Šumavy Velky Javor (1456 m n. m.) a některé mají balkon s překrásným výhledem na hory. U nás budete mít Šumavu jako na dlani.

V penzionu je společná kuchyňka (vybavena varnou deskou, el. troubou, mikrovlnou troubou, rychlovarnou konvicí, lednicí s mrazákem a jídelním stolkem) a stylová společenská místnost s hernou. Její součástí je kuchyňský koutek, kde mate také možnost ohřevu jídla na vařiči nebo v mikrovlnné troubě. Dále jsou k dispozici rychlovarná konvice a lednice.

V zimě můžete své lyžařské vybavení uložit do uzamykatelné vytápěné lyžárny, která se v letních měsících změní na bezpečnou kolárnu.

Samozřejmostí je v celém penzionu možnost připojení k internetu přes WIFI ZDARMA.

Gastronomie

Stravování je možné ve stylové restauraci, kde si můžete dokoupit snídani (formou bufetu) nebo večeři (servírovaná polévka a hlavní chod).

Rezervovat ubytování v PENZION DIANA - Železná Ruda

Nejbližší ubytování v Železné Rudě a okolí

Ubytování Železná Ruda

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah