ALPSKÝ DŮM - Železná Ruda

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion stojí v klidné vilkové čtvrti na okraji Železné Rudy u lesa a u potoka. Nabízí ubytování se stravou v moderních pohodlných apartmánových bytech. V blízkosti je lyžařský areál, turistické a cyklo stezky, koupání ve vlastním rybníčku.

Penzion Alpský Dům se nachází v klidné vilkové čtvrti na okraji Železné Rudy. Komunikace u něj končí, proto zde není žádný provoz. Centrum města je vzdáleno pouze 5 min. chůze. Ubytování nabízí v moderních pohodlných apartmánových bytech s oddělenou ložnicí. V celé budově je přístup na internet (WiFi) zdarma. K vybavení penzionu patří prostorná restaurace, stylový denní bar, letní terasa, posezení u ohniště a vlastní rybníček. Dále je hostům k dispozici půjčovna lyžařského a snowboardového vybavení, úschovna lyží a kol a bezplatné parkoviště. Pro rodiny s dětmi je připravený nový dětský koutek s houpačkami, skluzavkami, prolézačkami a pískovištěm. Penzion je vhodný pro rodinnou rekreaci, školní pobyty, firemní akce nebo sportovní soustředění.

ALPSKÝ DŮM ubytování v pensionu

Apartmány se skládají z předsíně, obývacího pokoje (TV), kuchyňského koutu, oddělené ložnice (1-3 ložnice dle velikosti apartmánu) a soc. zařízení. Součástí některých apartmánů je balkón s posezením (za příplatek), v zimě jsou balkóny nepřístupné.

Recepce

15,00 - 20,00 hod.

Gastronomie

Stravování probíhá v prostorné restauraci formou snídaně nebo polopenze (večeře pouze v zimní sezóně). Snídaně - bufetový stůl. Večeře (v zimní sezóně) - dvouchodová: polévka + výběr ze 2 jídel (1. večeře jednotná) Příjemné posezení nabízí také stylový denní bar a v létě terasa se slunečníky. Cena stravování (osoba/noc) : 230, - Kč/snídaně 230, - Kč/večeře (pouze v zimní sezóně) Děti do 5 let - 20% sleva

Okolí pensionu a Železná Ruda

V zimě je poloha penzionu ideální pro lyžaře, jelikož nejbližší lyžařský areál Samoty je vzdálen pouze 300m a nabízí také lyžařskou školu a večerní lyžování. Dobře dostupné jsou dále sjezdovky Belveder, Nad nádražím (800m), ski-areál Špičák se sedačkovou lanovkou (3 km) nebo oblíbený Velký Javor v Německu (7 km). V okolí vedou upravené běžkařské tratě. V létě je penzion dobrou základnou pro turistické a cyklo výlety - značené trasy v okolí. Koupání je možné v rybníčku u penzionu, v upraveném přírodním koupališti na okraji Železné Rudy nebo v plaveckých areálech v Sušici, Nýrsku případně v Německu (Lam, Zwiesel). Na podzim se okolní lesy mění v houbařský ráj.

Rezervovat ubytování v ALPSKÝ DŮM - Železná Ruda

Nejbližší ubytování v Železné Rudě a okolí

Ubytování Železná Ruda

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah