PENZION NOVÝ MLÝN - Doksy

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Penzion Nový Mlýn se nachází na atraktivním místě 500 m od Máchova jezera, vzdálený 80km od Teplic a 80km od Prahy. Penzion je obklopen zalesněnými kopci v krásném, klidném a romantickém prostředí na severním břehu Máchova jezera.

Penzion Nový Mlýn vzdálen 800m od Máchova jezera nabízí ubytování ve dvou, tří, čtyř i pěti lůžkových pokojích.

V penzionu se dále nachází prostorná jídelna, dvě klubovny s TV a satelitem, jeden velký sál pro konání různých zábavných a sportovních akcí a dále možnost využití stolního tenisu, trampolína, dětské hřiště a půjčovna kol za poplatek.

Přímo u penzionu se nachází parkoviště, které je pro osobní automobily zpoplatněno za den 30, -Kč. . Penzion je vhodný pro pořádání firemních a školících akcí různých sportovních akcí i škol v přírodě a školních výletů, rodinných dovolených.

PENZION NOVÝ MLÝN ubytování v hotelu

ubytování ve dvou, tří, čtyř i pěti a šesti lůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením a balkonem.

Gastronomie

Snídaně rautového stylu si můžete objednat před nebo při příjezdu osoba/den 170, -Kč. V některých termínech si u nás můžete připlatit polopenzi.

Okolí hotelu a Doksy

Máchovo jezero je největší plochou Máchova kraje s četnými písčitými plážemi. V okolí je možnost plavby po jezeře parníkem, nedaleko se nachází hrad Bezděz, Houska, hrad Kokořín, Skalní hrad Jestřebí, Sloup s pískovcovými útvary se zříceninou hradu, v obcích Zákupy a Zahrádky je možné navštívit renesanční zámky.

Území v okolí Máchova jezera je přímo předurčeno k vyjížďkám na kole. Jedná se o mírně kopcovitý terén s hlubokými lesy, protkanou celou sítí cest stezek a málo frekventovaných silniček.

Rezervovat ubytování v PENZION NOVÝ MLÝN - Doksy

Nejbližší ubytování v Doksech a okolí

Ubytování Doksy

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah