HOTEL BERG - Doksy

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

HOTEL BERG****

ROMANTICKÉ UBYTOVÁNÍ V 21 POKOJÍCH A SUITÁCH

- RESTAURACE - VEČERNÍ MENU - VINOTÉKA

- KONGRES - LA SALON - LOBBY - BAR MELODIE - RINGOLAND

- FREE PARKING - WIFI FREE - MÁCHOVO JEZERO (100 m)

- WELLNESS (720 m2) - PRIVÁTNÍ SPA WELLNESS - WELNESS THERAPY - FITNESS

- BALÍČKY - PROCEDURY - SAUNY - BALNEO -

HOTEL BERG nabízí 21 hotelových suite a pokojů ve velikostech 16 až 38,5 m².

Maximální kapacita hotelu je 34 pevných lůžek, vč. přistýlek 56. Některé suity mají dvě ložnice a jsou vhodné pro rodinnou rekreaci s více dětmi. Jiné apartmány jsou řešeny jako ložnice s další obytnou místností k relaxaci a odpočinku.

Hotelová restaurace barem má kapacitu 110 osob. V ceně ubytování je zahrnuta snídaně formou teplého a studeného bufetu evropského standardu, za příplatek je možné objednat večerní menu (večerní menu pro dospělé a děti).

& . 34; La Salon& . 34; je privátní salonek pro 25 osob.

& . 34; Bar Melodie& . 34; s barem a tanečním parketem. navazuje na Lobby a má kapacitu cca 100 osob.

Kongresová hala je kapacitně pro 85 - 190 osob dle uspořádání

WELLNESS s rozdělením na privátní SPA WELLNESS a WELLNESS THERAPY je na celkové ploše 720 m2

Parkování je v areálu hotelu a dále máme elektronicky střežené parkoviště pro 26 osobních automobilů. Dětský koutek je v hotelu a máme vybudované dětské hřiště.

Ve vybavení pokojů najdete sprchový kout/WC, LCD TV+SAT, hotelový telefon, minibar, tresor.

Máchovo jezero je 100 metrů od hotelu

Parkování je zajištěno v areálu hotelu střeženém kamerovým systémem a vjezdem do areálu s nočním zamykáním.

Bohatá nabídka vín nejen z moravských, italských a francouzských vinic a destilátů

HOTEL BERG ubytování v hotelu

Každý pokoj a suite je vybaven hotelovým nábytkem, postele se zdravotními matracemi, pokoje jsou doplněny pohodlnými rozkládacími pohovkami a křesly, které mohou sloužit jako případné přistýlky. Dále obsahují SMART TV, telefon, trezor, lednici. Ložnice jsou vybaveny blackoutovými závěsy. Pokoje a apartmány mají předsíňky s vestavěnými skříněmi a zrcadlem. Koupelny jsou vybaveny WC, sprchou, umývadlem s toaletkou, mají podlahové vytápěné, žebříkové radiátory a vestavěné vysoušeče vlasů. Na vstupech je kartový hotelový systém, WiFi je samozřejmostí po celém hotelu. Některé suity jsou navíc vybaveny klimatizací, osvětlenými pokojovými toaletkami na líčení.

SUITE WITH BALCONY je (apartmán) se dvěma ložnicemi (počet postelí v 1. pokoji + počet přistýlek v 1. pokoji) + (počet postelí v 2. pokoji + počet přistýlek v 2. pokoji). Základní vybavení pokoje: Vlastní koupelna je vybavena WC a sprchou, podlahovým vytápěním, vysoušečem vlasů, hotelovou kosmetikou, termostatickými bateriemi. Ložnice mají pohodlné postele s protialergickými matracemi, prostorné rozkládací pohovky a křesla. Na pokojích jsou SMART TV s českými i zahraničními satelitními programy, lednice (při objednání na recepci za úhradu), telefon, trezor. Na chodbách jsou vestavěné skříně. Plocha apartmá je 28 až 38,5 m². Obsazení: dvě osoby (další přistýlky jsou možné, viz tabulka). Strava: ubytování se snídaní.

JUNIOR SUITE je (apartmán) se dvěma ložnicemi, jedna je dětská s palandami (počet postelí v 1. pokoji + počet přistýlek v 1. pokoji) + (počet postelí v 2. pokoji + počet přistýlek v 2. pokoji). Základní vybavení pokoje: Vlastní koupelna vybavena WC a sprchou, podlahovým vytápěním, vysoušečem vlasů, hotelovou kosmetikou, termostatickými bateriemi. Ložnice mají pohodlné postele s protialergickými matracemi, prostorné rozkládací pohovky a křesla. Na pokojích jsou SMART TV s českými i zahraničními satelitními programy, lednice (při objednání na recepci za úhradu), telefon, trezor. Na chodbách jsou vestavěné skříně. Plocha apartmá je 28 až 38,5 m². Obsazení: dvě osoby (další přistýlky jsou možné, viz tabulka). Strava: ubytování se snídaní.

SINGLE ROOM - je pokoj business vybavený s větším pracovním stolem, dostatkem zásuvek. Lůžkem 100/200 a pohodlnou polstrovanou sedačkou. Základní vybavení: Vlastní koupelnu s WC a sprchou, podlahovým vytápěním, vysoušečem vlasů, hotelovou kosmetikou, termostatickými bateriemi. Ložnice má pohodlné postelové dvojlůžko s protialergickými matracemi. Na pokoji je SMART TV s českými i zahraničními satelitními programy, lednice (při objednání na recepci za úhradu), telefon, trezor, skříň. Plocha je 16 m². Obsazení: jedna osoba (další přistýlky nejsou možné, viz tabulka), dětská postýlka možná. Strava: ubytování se snídaní.

SINGLE ROOM - Immobilien je pokoj standardně vybavený, upravený pro možnost imobilního člověka, bezbariérový příjezd do dvou pater a relaxačního zázemí, úprava sprchy a toalety bez bariéry a ve větších rozměrech.
Základní vybavení: Vlastní koupelna přizpůsobená pro pohyb s invalidním vozíkem, vybavená s WC a sprchou, podlahovým vytápěním, vysoušečem vlasů, hotelovou kosmetikou, termostatickými bateriemi. Ložnice má pohodlné postelové jednolůžko 140/200 s protialergickými matracemi. Na pokoji je SMART TV s českými i zahraničními satelitními programy, lednice (při objednání na recepci za úhradu), telefon, trezor, skříň. Plocha je 16 m². Obsazení: jedna osoba (další přistýlka je možná, pouze na společném lůžku). Strava: ubytování se snídaní. Poznámka: Pokoj je vchodem situován do společného prostoru komunikace se zásobováním kuchyně a restaurace. Pokoj nemá předsíňku. Není vyloučen hluk při pohybu personálu a ranním zásobování.

DOUBLE ROOM WITH BALCONY je standardní hotelový pokoj navíc s přístupem na vlastní balkon s částečným výhledem na Máchovo jezero. Základní vybavení: pokoj má vlastní koupelnu s WC a sprchou, podlahovým vytápěním, vysoušečem vlasů, hotelovou kosmetikou, termostatickými bateriemi. Ložnice mají pohodlné postele s protialergickými matracemi, prostorné rozkládací pohovky a křesla. Na pokojích jsou SMART TV s českými i zahraničními satelitními programy, lednice (při objednání na recepci za úhradu), telefon, trezor. Na chodbách jsou vestavěné skříně. Plocha apartmá a pokojů je individuálně od 16 do 38,5 m². Obsazení: dvě osoby (další přistýlky jsou možné, viz tabulka). Strava: ubytování se snídaní.

DOUBLE ROOM je standardní pokoj. Základní vybavení: pokoj má vlastní koupelnu s WC a sprchou, podlahovým vytápěním, vysoušečem vlasů, hotelovou kosmetikou, termostatickými bateriemi. Ložnice mají pohodlné postele s protialergickými matracemi, prostorné rozkládací pohovky a křesla. Na pokojích jsou SMART TV s českými i zahraničními satelitními programy, lednice (při objednání na recepci za úhradu), telefon, trezor. Na chodbách jsou vestavěné skříně. Plocha apartmá a pokojů je individuálně od 16 do 38,5 m². Obsazení: dvě osoby (další přistýlky jsou možné, viz tabulka). Strava: ubytování se snídaní

Recepce

CHECK-IN 14.00 19.00

CHECK-OUT 7.00 11.00

Hlavní recepce 7.00 19.00

Večerní recepce je na baru v restaurace 19.00 22.00

Gastronomie

Snídaně jsou zajišťovány formou stálé nabídky a bufetu nebo výběru servírované snídaně

Gastronomie je zaměřena na evropskou a italskou kuchyni

Večeře za poplatek je formou menu, které se skládá z předkrmu, salátového bufetu, nebo servírovaného salátu, polévky, výběru z hlavního jídla a dezertu

Nabídka je doplněna o nápojový lístek nealkoholických a alkoholických & . 34; nápojových hitů& . 34; (Pivo, Coca cola, naše ovocné limonády atd)

& . 34; Vinný lístek& . 34; je vybaven nejlepšími víny z Moravy a evropskými víny především z Čech, Francie a Itálie. V nabídce máme více jak sto druhů vín.

Okolí hotelu a Doksy

OBJEVTE MOŽNOSTI MÁCHOVA JEZERA A OKOLÍ

Staré Splavy u Máchova jezera je oblíbené residenční středisko pro pořádání rodinných i firemních pobytů. Vodní plocha nabízí celou řadu aktivit, jachting, windsurfing, projížďky parníkem a půjčovny lodí a šlapadel. Prostředí pro váš relax i sportovní vyžití při golfu, tenisu, nebo vyjížďkách kolech i na koni. Okolí Máchova jezera pro cyklistiku, vodní sporty a poznávání kouzla flory. V okolí je nespočet restaurací, cukráren, kaváren ale také diskoték. Muzeum Česká Lípa pro historii, kulturu i zajímavé výstavy. Adrenalin na Autodromu v Sosnové u České Lípy. Sportovní rybolov, nebo lov v Dančí oboře. Písečné pláže, minigolf, půjčovny kol.

STOVĚŽATÁ PRAHA NA DOSAH

Praha je jedno z nejkrásnějších měst na světě. Koná se zde mnoho kulturních akcí, koncertů a výstav. Aquapalace Čestlice je plný vodní zábavy pro celou rodinu. Malá Strana, Staré město, Pražský hrad, Obecní dům či Karlův most. Nechte se okouzlit historickým centrem Prahy s mnoha významnými památkami. Nákupní zóny v Praze a proslulá Pařížská ulice se širokou nabídkou obchodů a značek. Moderní nákupní centra nabízejí módu a design od lokálních i nejlepších světových značek.

ROMANTICKÝ SPA WELLNESS HOTEL NA BŘEHU MÁCHOVA JEZERA

Hotel se nachází v borovém lese 100 metrů od vodní plochy Máchova jezera a s výhledem na Jacht klub a přístaviště parníků. Objekt byl postaven v roce 1935. Za svou dobu prošel několika rekonstrukcemi. V roce 2017 byla dokončena dostavba Kongresové haly, wellness a elektonicky střeženého parkoviště. V hotelu máme kategorie pokojů: jednolůžkové, dvoulůžkové, dvoulůžkové s balkonem nebo s terasou, junior, suite, suite (apartmán). Wellness je na celkové ploše 720 m2 a je rozdělen na privátní & . 34; FAMILY SPA& . 34; , & . 34; WELLNESS THERAPY& . 34; a fitness. Na recepční halu navazuje Lobby a Bar Melodie s tanečním parketem. Hotelová restaurace má dvě části na které navazuje terasa a La Salon. Naše vinotéka má tisíce láhví nejen z francie, itálie a čech. Hotelové pokoje a prostory jsou nekuřácké.

Rezervovat ubytování v HOTEL BERG - Doksy

Nejbližší ubytování v Doksech a okolí

Ubytování Doksy

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah