HOTEL VZ VRANOV - Vranov nad Dyjí

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Volareza - hotel Vranov nabízí ubytování na břehu Vranovské přehrady v překrásné přírodě jižní Moravy. Svým zázemím a poskytovanými službami je vhodný pro rodinnou rezkreaci, ozdravné a wellness pobyty.

Hotel je sezonní, s provozem duben až říjen v celkové kapacitě 114 lůžek. Nabízíme ubytování v nově rekonstruovaných pokojích. Celková skladba pokojů  je  4  jednolůžkové, 52 dvoulůžkových a 2 třílůžkové pokoje s možností přistýlky.   V ceně ubytování jsou i snídaně formou bufetu v hotelové jídelně.   Hostům je k dispozici wellness centrum (sauna s venkovním ochlazovacím bazénkem, infrasauna, vířivka, masáže, lymfoven, fitness, squash). Hotel má i nově rekonstruovanou dětskou hernu. K rekreačnímu odpočinku slouží adventure golf, stolní tenis, kulečník a ruské kuželky, hřiště s umělým povrchem na tenis, florbal a minikopanou, půjčovna kol a sportovních potřeb, pro děti i nově vybudované dětské hřiště. Pro aktivní sportovní vyžití  je možné využít venkovní antuková hřiště na nohejbal a volejbal.

HOTEL VZ VRANOV ubytování v hotelu

Každý pokoj má vlastní WC a sprchu, předsíň s vestavěnou šatní skříní, LCD televizi se satelitním příjmem, telefon, trezor, chladničku, možnost připojení WIFI  a balkon s výhledem na jezero s venkovním posezením. Všechny pokoje jsou orientovány jižním směrem a jsou nekuřácké, stejně jako prostory v hotelu.   Dvanáct dvoulůžkových pokojů je možné v předsíňce propojit spojovacími dveřmi pro rodiny s malými dětmi.

Recepce

Hostům je k dispozici recepční služba s nepřetržitým provozem, zajišťující prodej upomínkových předmětů, nealkoholických i alkoholických nápojů, cukrovinek, sportovních a hygienických služeb. Recepční služba zajišťuje informační servis pro hosty.

Gastronomie

V hotelu je hostům k dispozici jídelna (160 míst) a kavárna s venkovní zastřešenou pergolou (94 míst v kavárně a 60 míst pod pergolou). Pobyty jsou standardně poskytovány se snídaní, která je podávána bufetovým způsobem v jídelně hotelu. Pro klienty se zajištěnou plnou penzí jsou obědy a večeře podávány výběrem z denního menu s nabídkou tří jídel (objednávky vždy den předem). Obědy a večeře je možné dokoupit i během pobytu - v kavárně a jídelně hotelu z nabídky hotových jídel a minutkové kuchyně. Jako doplnění naší nabídky pořádáme pravidelné řízené degustace moravských vín a večerní grilování v zastřešené pergole.

Okolí hotelu a Vranov nad Dyjí

V letním období je možné, kromě vodních sportů, využít i značené turistické a cykloturistické trasy v přilehlém okolí Národního parku Podyjí, Znojemska i příhraničního Rakouska. Doporučujeme návštěvu barokního zámku ve Vranově nad Dyjí, gotického hradu v Bítově s úchvatným pohledem do širokého okolí z rozhledny " U Rumburaka" a zříceniny Cornštejn. V nedalekém Znojmě pak prohlídku  historického města, Rotundy sv. Kateřiny a podzemí s délkou chodeb 26,5 km. Z výletů do okolí je to zámek s historickým náměstím v Telči nebo zámek v Jaroměřicích nad Rokytnou.

Rezervovat ubytování v HOTEL VZ VRANOV - Vranov nad Dyjí

Nejbližší ubytování ve Vranově nad Dyjí a okolí

Ubytování Vranov nad Dyjí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah