HOTEL STRÁŽNICE

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

HOTEL STRÁŽNICE se nachází ve městě STRÁŽNICE, která je známá především konáním Mezinárodního folklorního festivalu a je označováno jako centrum kultury, folkloru, vína a pohostinnosti na Jižní Moravě. Hotel nabízí velkou škálu ubytování od pokojů standard po deluxe a superior.

Bezplatné bezdrátové připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi je samozřejmostí.

HOTEL STRÁŽNICE ubytování v hotelu

Hotel Strážnice nabízí ubytování v 68 nově zrekonstruovaných jedno a dvoulůžkových pokojích a apartmánech o celkové kapacitě 136 lůžek a 50 přistýlek. Pokoje s vlastními koupelnami a WC jsou vybaveny v kategorii 3* STANDARD a 4* SUPERIOR vč. bezplatného internetového připojení. Balkony nabízí příjemný výhled na předměstí Strážnice. Všechny naše pokoje jsou nekuřácké.

Gastronomie

K příjemnému posezení Vás zveme do nově zrekonstruované hotelové restaurace. Můžete ji využít k pořádání soukromých akcí, jako jsou svatby, oslavy narozenin, firemní večírky apod. Kapacita restaurace je 100–150 míst. Zkušený personál Vám prostory slavnostně naaranžuje pro jakoukoli příležitost dle Vašich představ a očekávání. Naše restaurace je nekuřácká a nabízí bezplatné internetové připojení.

Vinárna se nachází v přízemí hotelové části. Je vhodná pro menší skupiny do 25 osob.

Okolí hotelu a Strážnice

Strážnice je malebné město nacházející se na jižní Moravě, v kraji vína, folkloru, pohostinnosti a také nezapomenutelných zážitků… Naleznete zde zámek s anglickým parkem, ve kterém se nachází dva amfiteátry, hlavní dějiště známého Mezinárodního folklorního festivalu, který se každoročně koná poslední víkend v červnu. Zámek dříve býval vodním hradem a plnil strážní funkci, dnes si zde návštěvníci mohou prohlédnout zámeckou knihovnu a kapli, expozici lidových nástrojů a jedinečné výstavy Skromné umění – o lidových řemeslech a jízdě králů a Lidový oděv na Moravě.

Rezervovat ubytování v HOTEL STRÁŽNICE

Nejbližší ubytování ve Strážnici a okolí

Ubytování Strážnice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah