ARC-MED LÁZEŇSKÝ DŮM EVŽENIE - Klášterec nad Ohří

Více o pensionu

Popis ubytování

V těsné blízkosti řeky Ohře, s výhledem na Krušné hory a Doupovské vrchy, se v sousedství anglického zámeckého parku nachází klidný a tichý lázeňský areál, který svou nabídkou uspokojí i toho nejnáročnějšího klienta. Lázeňský dům Evženie ARC-MED s. r. o. , navazuje na tradici lázeňství, která dosahuje až do roku 1881, kdy byly objeveny zdejší léčebné minerální prameny. V současné době poskytuje komplexní rehabilitační i wellness péči na nejvyšší možné úrovni. Celý areál je bezbariérový, disponuje hlídaným parkovištěm.
V lázeňském parku jsou jímány tři lázeňské prameny: Pramen Evženie, Městský pramen a Klášterecký pramen. Klášterecké léčivé minerální vody náleží k přírodním, studeným, slabě mineralizovaným železnatým kyselkám hydrogenuhličitano-sodnému typu. Díky obsahu volného kysličníku uhličitého mají příjemnou perlivou, osvěžující chuť. Působí příznivě na trávicí trakt, podporují metabolismus tuků a cukrů. Minerální koulele mají mimořádný účinek na degenerativní onemocnění pohybového aparátu a fungují jako prevence kardiovaskulárních chorob.

ARC-MED LÁZEŇSKÝ DŮM EVŽENIE ubytování v pensionu

Ubytování hostů přímo v Lázeňském domě Evženie v 5 dvojlůžkových pokojích a 2 apartmánech.
Lázeňský penzion nabízí dvou- a třílůžkové pokoje o celkové kapacitě 24 lůžek.
Na všech pokojích je toaleta se sprchou, lednice, telefon a připojení na internet.

Recepce

Check in od 14 do 19 hodin (jinak nutno domluvit s recepcí)
Nástup na pobyt v úterý je nejpozději do 10 hodin dopoledne. Při pozdějším příjezdu nezaručíme předepsání procedur k pobytu.
Check out do 10 hodin.

Rezervovat ubytování v ARC-MED LÁZEŇSKÝ DŮM EVŽENIE - Klášterec nad Ohří

Nejbližší ubytování v Klášterci nad Ohří a okolí

Ubytování Klášterec nad Ohří

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah