ZÁMEK ČERVENÝ HRÁDEK - Jirkov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více

Popis ubytování

Zámek Červený Hrádek se nachází nedaleko Krušných hor v obci Jirkov a nabízí ubytovaní ve stylově zařízených a luxusních apartmánech, které naleznete v zámecké a administrativní budově.

Zámek Červený Hrádek, Jirkov Ubytování na zámku v Ústeckém kraji Barokní zámek Červený hrádek je po staletí dominantou krajiny Podkrušnohoří. Zámecký hotel nabízí ubytování v 1 až 3 lůžkových stylově zařízených pokojích a luxusních apartmánech. Kapacita hotelu je 55 lůžek. Pokoje jsou vybaveny TV, satelitem, lednicí a trezorem. Koupelna je samostatná, nebo společná pro 2-3 pokoje dle druhu ubytování. V zámeckém wellness je návštěvníkům k dispozici vířivá vana, sauna a masérna. Kapacita wellness je 8 osob. K dispozici je zámecká restaurace. Pořádají se zde hostiny, slavnostní obědy a večeře, bankety, rauty a svatební hostiny. Ve vinárně, bývají pořádány oblíbené středověké hostiny. Zahradní oslavy, grilování, rožnění a jiné venkovní aktivity se konají v zámecké oranžerii. Pokud máte zájem o uspořádání hostiny pro více hostů, je pro Vás vhodným prostorem rytířský sál. Prostory rytířského a zrcadlového sálu jsou také ideálním místem pro pořádání plesů a společenských akcí. V prostorách zámku jsou též 2 učebny a salónek vhodné pro školení, konference a firemní akce. Na zámku se dají také pořádat dětské oslavy, křesty či smuteční události. V případě oslav pro Vás můžeme zajistit veškerý doprovodný program, coffee break, oběd, večeři i ubytování. Na zámku Červený hrádek můžete v nádherných prostorách uzavřít manželství, uspořádat hostinu a strávit zde svatební noc. Nabízíme uspořádání občanských i církevních svatebních obřadů v Rytířském sále, v zámecké kapli, na nádvoří a před zámkem. V okolí zámku je rozsáhlý anglický park a zámecká obora vhodná k pěší turistice. Vzhledem k tomu, že zámek stojí poblíž napojení na Krušnohorskou magistrálu, jsou zde výborné podmínky pro cykloturistiku a běžecké lyžování. Upravené stopy pro běžkaře jsou i mezi Lesnou a Pyšnou. Vhodné místo k lyžování je skiareál Pyšná (5 km) a Mezihoří (10 km). V obci Červený Hrádek se nachází rekreační areál.

ZÁMEK ČERVENÝ HRÁDEK ubytování

Pokoje jsou vybaveny TV, satelitem, lednicí a trezorem. Koupelna je samostatná, nebo společná pro 2-3 pokoje dle druhu ubytování.

Okolí chalupy a Jirkov

V okolí zámku je rozsáhlý anglický park a zámecká obora vhodná k pěší turistice. Vzhledem k tomu, že zámek stojí poblíž napojení na Krušnohorskou magistrálu jsou zde výborné podmínky pro cykloturistiku a běžecké lyžování, upravené stopy pro běžkaře jsou i mezi Lesnou (12,5 km) a Pyšnou (5km). Vhodné místo k lyžování je skiareál Pyšná (5km) a Mezihoří (10km). V obci Červený Hrádek se nachází rekreační areál s bazénem pro plavce, brouzdalištěm se skluzavkou pro nejmenší, kurty pro volejbal a tenis, minigolfem, lodičkami a dětským hřištěm.

Rezervovat ubytování v ZÁMEK ČERVENÝ HRÁDEK - Jirkov

Nejbližší ubytování v Jírkově a okolí

Ubytování Jirkov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah