HOTEL FORREST - Chomutov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Horský hotel forRest nabízí ubytování v krásném prostředí uprostřed lesů nedaleko Chomutova.

Hotel Forrest se nachází na kopci Strážiště uprostřed lesa v absolutním klidu a svým hostům poskytuje ubytování v jedno až pětilůžkových pokojích s koupelnou. Součástí hotelu je restaurace s terasou a konferenční sál a hlídané parkoviště. Možnost uspořádání oslav, svateb či jiných významných událostí. Wifi připojení k internetu v celém hotelu zdarma.

HOTEL FORREST ubytování v hotelu

K ubytování je připraveno 11 pokojů - 1× jednolůžkový, 1× pětilůžkový apartmán s terasou, 2× rodinný pokoj, 3× dvoulůžkový pokoj s terasou a 4× menší dvoulůžkový pokoj. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu se sprchovým koutem a WC. K dalšímu vybavení pokojů patří TV, stůl, wifi připojení k internetu, fén.

Gastronomie

K ubytování lze objednat snídani nebo polopenzi. Součástí hotelu je restaurace specializující se na českou kuchyni.

Okolí hotelu a Chomutov

Hotel, nacházející se na kopci Strážiště, je obklopen krásnou přírodou Krušných hor a pyšní se tím nejhezčím výhledem v širokém okolí. Do Chomutova je to cca 4 km, zde si nezapomeňte projít Zoo park, vykoupat se v rybníce, jezeře nebo v krytém bazénu. Navštívit můžete i divadlo, kino nebo si zahrát tenis či minigolf. V dojezdové vzdálenosti možno navštivit i golfové hřiště.

Rezervovat ubytování v HOTEL FORREST - Chomutov

Nejbližší ubytování v Chomutově a okolí

Ubytování Chomutov


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah