APARTMÁNY ALFONSE MUCHY - Chomutov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Nové, moderní a kompletně vybavené Apartmány Alfonse Muchy nabízejí krátkodobý i dlouhodobý pronájem v klidné zóně Chomutova. Uvítá Vás příjemná a přátelská atmosféra, soukromý areál, kde bez problému zaparkujete. Nabízíme klidné a kvalitní zázemí pro pracovní cesty i rekreační pobyty.

Apartmány Alfonse Muchy se nacházejí v Chomutově nedaleko oblíbeného zookoutku a Kamencového jezera a poskytují možnost krátkodobého i dlouhodobého pronájmu kompletně zařízených apartmánů s vlastní koupelnou a kuchyňským koutem. 1× týdně úklid. Parkování přímo u objektu. Wifi připojení k internetu zdarma.

APARTMÁNY ALFONSE MUCHY ubytování v apartmánu

K ubytování je připraveno 15 garsoniér o velikosti 1+kk, 2 velké garsoniéry, 3 byty o velikosti 2+1 a 6 bytů o velikosti 1+1. Všechny apartmány mají vlastní koupelnu se spchovým koutem, WC, pračku a sušičku. Kuchyňský kout je vybaven varnou deskou, troubou, lednicí, rychlovarnou konvicí, mikrovlnnou troubou a nádobím.

Gastronomie

V dobré dostupnosti od ubytování se nachází hned několik restaurací, ta nejbližší je vzdálena 300 m. Možnost vlastního vaření v zařízené kuchyňce přímo v apartmánu.

Okolí apartmánu a Chomutov

Pokud se ubytujete v Chomutově, určitě nevynechte návštěvu Zoo parku (2 km) s lanovým centrem, který ocení nejen děti. Vykoupat se můžete jak v krytém bazénu (1,2 km), tak v Kamencovém jezeře nebo ve Velkém otvickém rybníce (1,4 km), kde si můžete také vyzkoušet vodní vlek nebo si zapůjčit lodičku. V centru města najdete řadu ochodů, restaurací, kaváren, ale také divadlo nebo kino.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY ALFONSE MUCHY - Chomutov

Nejbližší ubytování v Chomutově a okolí

Ubytování Chomutov


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah