UBYTOVNA U NÁDRAŽÍ - České Budějovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o ubytovně

Popis ubytování

Ubytovna hotelového typu v centru Českých Budějovic s možností parkování. Příjemné ceny, celková kapacita 172 lůžek a nonstop recepce.

Ubytovna hotelového typu v centru Českých Budějovic. Příjemné ceny, vlastní parkoviště, celková kapacita 191 lůžek a nonstop recepce poskytuje ubytování turistům, obchodním cestujícím i rodinám s dětmi. Nabízíme ale také výhodné skupinové ubytování pro firmy, školy, sportovce, cestovní kanceláře, státní organizace apod. Ubytovna prošla kompletní rekonstrukcí jak vnitřních tak i vnějších prostor. Budova je nově zateplena a jsou vyměněny okna a dveře. V celé budově funguje Wi-Fi internet. Pro zvýšení bezpečnosti byl nainstalován protipožární systém a okolí budovy a přilehlé parkoviště monitorují kamery. Zrekonstruovali jsme rovněž všechny pokoje pro hosty, které mají nově vyzděné jádro, nový sprchový kout a toaletu s příslušenstvím.

UBYTOVNA - ubytovací buňku tvoří vždy 2 pokoje: dvoulůžkový a třílůžkový/čtyřlůžkový/ WC a koupelna je sdílená s druhým pokojem v buňce - vše je uzamykatelné. V pokojích je možnost připojení na WiFi. Na každém patře je k dispozici pro všechny ubytované společná kuchyňka.

APARTMÁN - skládá se ze dvou pokojů, jeden slouží jako soukromá vybavená kuchyňka a druhý pokoj je čtyřlůžkový. Koupelna s WC je nesdílená - soukromá. Na pokoji je k dispozici TV a WiFi.

POLOHA A DOSAH: Ubytovna se nachází v centru Českých Budějovic naproti autobusovému nádraží s velkou obchodní zónou (Mercury Centrum s parkovací plochou pro 700 vozidel), 100 metrů od nádraží vlakového. Nejznámější budějovická ulice - Lannova třída je vzdálena asi 3 minuty chůze, na Náměstí Přemysla Otakara II. lze potom pohodlně dojít přibližně za 10 minut.

SLUŽBY: Wi-Fi bezdrátový internet, TV a na patrech kuchyňky, nepřetržitý provoz recepce (pouze v čase 11:30 - 12:00 je polední pauza). Za poplatek k dispozici parkování nebo automat na kávu, po domluvě možnost vyprání prádla.

STRAVOVÁNÍ: Pro větší skupiny lidí (minimálně 20 osob) možnost zajištění stravování: (snídaně / obědy / večeře).

ČISTOTA: Je pro nás samozřejmě velmi důležitá, proto se naše 3 stálé pracovní síly denně starají, aby všechny pokoje byly každý den uklizené, čisté a voňavé.

KOUŘENÍ: Ve všech pokojích zákaz kouření (kouření povoleno jen na vyhrazených místech).

BEZPEČNOST: Ubytovnu pro Vaše bezpečí 24 hodin denně monitoruje autonomní elektronický protipožární systém, okolí budovy a přilehlé parkoviště snímají kamery.

UBYTOVNA U NÁDRAŽÍ ubytování na ubytovně

Ubytovna - ubytovací buňku tvoří vždy 2 pokoje: dvoulůžkový a třílůžkový/čtyřlůžkový/ WC a koupelna je sdílená s druhým pokojem v buňce - vše je uzamykatelné. V pokojích je možnost připojení na WiFi. Na každém patře je k dispozici pro všechny ubytované společná kuchyňka.

Apartmán - skládá se ze dvou pokojů, jeden slouží jako soukromá vybavená kuchyňka a druhý pokoj je čtyřlůžkový. Koupelna s WC je nesdílená - soukromá. Na pokoji je k dispozici TV a WiFi.

Recepce

24 hodin - polední pauza od 11:30 -12:00.

Nástup na ubytování možný nejdříve od 14:00.

Gastronomie

Ubytování je bez stravy, ale pro zájezdy a větší skupiny lidí (minimálně 20 osob) je možné zajistit stravu v nedaleké restauraci.

Okolí ubytovny a České Budějovice

Okolí hostelu nabízí kulturní a společenské zážitky, centrum města (Náměstí Přemysla Otakara II.) je vzdáleno cca 10 minut pěší chůzí, autobusové nádraží (dnes Mercury Centrum) cca 1 minutu a vlakové nádraží cca 5 minut. Doporučujeme rovněž návštěvu nedalekého Českého Krumlova či Hluboké nad Vltavou.

Rezervovat ubytování v UBYTOVNA U NÁDRAŽÍ - České Budějovice

Nejbližší ubytování v Českých Budějovicích a okolí

Ubytování České Budějovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah