MYAPARTMENT - České Budějovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Apartmán nabízí ubytování v nově zrekonstruovaném domě v Českých Budějovicích na Rudolfovské třídě 34/24, odkud se snadno dostanete ke všem zajímavostem ve městě. V blízkém okolí naleznete bary, restaurace, obchody i historické památky a budovy. Hlavní vlakové a autobusové nádraží je vzdálené 500 metrů. Apartmán je vzdálen 400 metrů od hlavního náměstí Přemysla Otakara II. , Černá věž je vzdálena 300 metrů a pivovar Budějovický Budvar 1,5 km.

MyApartment nabízí ubytování v nově zrekonstruovaném domě v Českých Budějovicích na Rudolfovské třídě 34/24, odkud se snadno dostanete ke všem zajímavostem ve městě. V blízkém okolí naleznete bary, restaurace, obchody i historické památky a budovy. Hlavní vlakové a autobusové nádraží je vzdálené 500 metrů. Apartmán je vzdálen 400 metrů od hlavního náměstí Přemysla Otakara II. , Černá věž je vzdálena 300 metrů a pivovar Budějovický Budvar 1,5 km.

Nově zrekonstruovaný apartmán se vyznačuje moderním designem s barevnými prvky. Apartmán disponuje kuchyňskou linkou, LCD televizí, vlastní koupelnou s vanou, fénem, pračkou. Veřejné parkování je možné přímo před domem. Apartmán je k dispozici ke krátkodobému, střednědobému i dlouhodobému pronájmu a je plně zařízen a vybaven.

MYAPARTMENT ubytování v hotelu

Designový apartmán o rozloze 49 m2. Apartmán je vhodný pro ubytování 2-4 osob. Dispoziční řešení: 1× ložnice s manželskou postelí s možností přistýlky, 1× obývací pokoj s rozkládací pohovkou a kuchyňským koutem. Koupelna s vanou, toaletou a pračkou. Obývací pokoj je vybaven LCD a satelitní televizí, kuchyňský kout je vybaven dřezem, rychlovarnou konvicí, lednicí, mikrovlnou troubou, varnou deskou, horkovzdušnou troubou a kávovarem Nespresso Wifi připojení je zdarma.

Rezervovat ubytování v MYAPARTMENT - České Budějovice

Nejbližší ubytování v Českých Budějovicích a okolí

Ubytování České Budějovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah