BOUTIQUE APARTMENTS OLD TOWN - České Budějovice

Více o apartmánu

Popis ubytování

Boutique Apartments Old Town se nacházejí na okraji městského parku přímo v historickém centru Českých Budějovic, 300m od náměstí Přemysla Otakara II. Boutique Apartments Old Town v Českých Budějovicích je moderní koncept samoobslužného ubytování. Správa celé rezervace probíhá online - check-in provedete pomocí jednoduché aplikace a poté v ní zobrazíte přístupový kód k apartmánu.
Apartmány o dispozici 1+kk se nacházejí na okraji centrálního městského parku přímo v historickém centru Českých Budějovic, 300m od náměstí Přemysla Otakara II. Budova, ve které se apartmány nacházejí, byla součástí budějovického opevnění.

BOUTIQUE APARTMENTS OLD TOWN ubytování v apartmánu

Celkem disponujeme čtyřmi dvoulůžkovými apartmány 1+kk, třemi třílůžkovými apartmány 1+kk a jedním dvoulůžkovým pokojem. Všechny apartmány a pokoj jsou moderně vybaveny vším, co potřebujete ke komfortnímu ubytování nejen na jednu noc, ale také na delší pobyt. Kromě pohodlné postele, smart TV a wifi, nabízí každý apartmán také plně vybavenou kuchyňskou linku a vlastní koupelnu.

Rezervovat ubytování v BOUTIQUE APARTMENTS OLD TOWN - České Budějovice

Nejbližší ubytování v Českých Budějovicích a okolí

Ubytování České Budějovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah