GRANDHOTEL ZVON - České Budějovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Grandhotel Zvon - luxusní historický hotel v centru Českých Budějovic, na historickém náměstí.

Nabízíme luxusní ubytování v prostorných pokojích s jedinečným výhledem na českobudějovické náměstí.

Kromě jiného naleznete v každém pokoji sejf, minibar, PAY-TV a telefon. Pokoje Executive a všechny veřejné prostory hotelu jsou klimatizovány. Internetové připojení je zdarma v celém hotelu.

V hotelu se nachází 2 klimatizované restaurace - Gourmet Symphony a Zvon. Restaurace Gourmet Symphony je vhodná pro slavnostní příležitosti i pro poklidná jednání. V restauraci Zvon se můžete osvěžit plzeňským pivem z tanků a nově také ochutnat pokrmy z farmářské kuchyně připravované z regionálních surovin. Jehněčí, telecí a hovězí maso nám dodává vlastní biofarma Mysletín.

Nejen pro firemní setkání jsou Vám k dispozici 2 klimatizované kongresové prostory (pro 150 osob) a Business centrum.

Ke klidnému spánku našich klientů přispěje non-stop hlídaná garáž a elektronický bezpečnostní systém hotelu.

Náš hotel je ideálním výchozím bodem pro poznávací turistiku v jižních Čechách.

GRANDHOTEL ZVON ubytování v hotelu

Naše pokoje Vám poskytnou veškerý komfort, který očekáváte: luxusně zařízené a prostorově velkorysé pokoje v jemných uklidňujících barvách jsou vybaveny nadstandardními lůžky a velkou koupelnou. Samozřejmostí je minibar, bezpečnostní schránka i možnost bezplatného připojení k vysokorychlostnímu internetu.

Recepce

24h

Gastronomie

Oběd či romantická večeře jsou klasikou pro požitkáře v restauraci Gourmet Symphony. Z vlastního biochovu Mysletín dodáváme denně čerstvě uvařené hovězí dle Vídeňského dvora. Tým našich kuchařů Vám tak připraví nevšední kulinářský zážitek hodný pravého gourmeta.

Restaurace Zvon moderním způsobem rozvíjí vyhlášenou tradici jihočeského pohostinství. Stylové prostředí citlivě zrekonstruovaného domu z 16. století je ideálním místem k setkávání u skvělého jídla a pití. Nabídka jídel jistě potěší všechny příznivce tradiční české a vídeňské kuchyně připravované výhradně z kvalitních a čerstvých surovin. Na své si přijdou i milovníci farmářské kuchyně, kteří kladou důraz také na regionální původpotravin a etický rozměr jejich získávání. Jedinečný kulinářský zážitek podtrhují dobře ošetřená piva ze sortimentu Plzeňského Prazdroje a široký výběr kvalitních vín.

Rezervovat ubytování v GRANDHOTEL ZVON - České Budějovice

Nejbližší ubytování v Českých Budějovicích a okolí

Ubytování České Budějovice


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah