HOTEL KATHAREIN - Opava

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Katerain sousedí s centrem města. V jeho bezprostřední blízkosti, poblíž historického jádra, najdete na břehu řeky Opavy také náš hotel. Klidná lokalita je příslibem nerušeného průběhu všech firemních školení, obchodních schůzek, nejrůznějších oslav a večírků, teambuildingových i relaxačních pobytů.

Hotel Katerain nabízí ubytování, restauraci, welness, firemní školení, obchodní schůzky, nejrůznější oslavy a večírky, teambuildingové i relaxační pobyty.

Při pobytu v našem hotelu můžete během pobytu využít hotelové wellness centrum, zabezpečené soukromé parkoviště s kamerovým dohledem, plazmovou TV se satelitním příjmem, wi-fi připojení k internetu, telefon, fén, trezor na pokoji, zdarma dětskou postýlku na vyžádání a zdarma služby hotelové prádelny při pobytu delším než 1 noc.

Restaurace Katerain navíc nabízí možnost letního kina, sledování sportovních utkání na velkém plátně.

HOTEL KATHAREIN ubytování v hotelu

JEDNOLŮŽKOVÉ POKOJE

Máme připravených 13 komfortních, stylově vybavených jednolůžkových pokojů. V každém z nich najdete dobře zásobený minibar, trezor a plazmovou televizi se satelitním příjmem. Samozřejmostí je vlastní sociální zařízení v každém pokoji.

Nadstandardní pokoje

Pro náročné klienty máme 11 nadstandardní jednolůžkových pokojů s vysoce kvalitní prostornou matrací šířky 140 cm, pro co nejpohodlnější spánek. Navíc kromě standardního vybavení pokoje se můžete těšit na nealko welcome drink, klimatizaci a župan i papuče, abyste se u nás cítili jako doma.

DVOULŮŽKOVÉ POKOJE

Našim hotelovým hostům je k dispozici 21 plně vybavených, stylových dvoulůžkových pokojů. V každém pokoji najdete dobře zásobený minibar, trezor a plazmovou televizi se satelitním příjmem. Postele jsou, pro co nejpohodlnější spaní, vybavené vysoce kvalitními matracemi. Samozřejmostí je vlastní sociální zařízení v každém pokoji.

Nadstandardní pokoje

Pro náročnější klientelu jsou v naší nabídce 2 prostorné nadstandardní pokoje. Součástí nadstandardního vybavení je klimatizace, nealko welcome drink, župan a papuče, abyste se u nás cítili jako doma.

Abychom dokázali vyhovět všem našim klientům máme v nabídce připravený jeden zcela bezbariérový pokoj a výtah pro pohodlný přístup do všech částí hotelu.

Recepce

od 6:30 do 22:30

Gastronomie

Kvalitní zázemí moderní kuchyně, široké nabídky nápujů a profesionální personál přispěly k tomu, že za dobu svého provozu si restaurace Katharein již vydobyla v Opavě výborné renomé.

Zaručeně si vyberete z naší nabídky české kuchyně, doplněné o zahraniční speciality. Během poledne je nabídka doplněna o výhodná denní menu.

Veškeré pokrmy připravujeme z těch nejkvalitnějších surovin pro dosažení co nejlepších chuťových zážitků.

O kulinářský požitek z dobrého jídla se stará tým zkušených kuchařů.

Okolí hotelu a Opava

Hotel Katerain se chází ve městě Opava, které nabízí spousty nejen turistických atrakcí, historické centrum města (Blücherův palác, Budova bývalého obchodního domu Breda, Dům umění – dominikánský klášter a pod.), obchodní střediska (Breda & Weinstein), městské koupaliště i lázně a sposty dalších aktrakcí nočních klůbů, kaváren...

Rezervovat ubytování v HOTEL KATHAREIN - Opava

Nejbližší ubytování v Opavě a okolí

Ubytování Opava

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah