TENIS CENTRUM - Opava

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Tenis centrum nabízí celoroční ubytování v penzionu, který se nachází v půvabném historickém městě Opavě s bohatou historií.

Penzion naleznete v příjemném prostředí městských sadů, které vybízí k procházkám a relaxaci. Penzion je součástí Tenisového centra, ve kterém si můžete zahrát tenis, badminton, golf na golfovém simulátoru s 50 tenisovými hřišti.

Nabízíme Vám ubytování v 6 pokojích. Stylem vybavení vyhovují i náročným hostům.

TENIS CENTRUM ubytování v pensionu

Pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchovým koutem a WC, plazmovou TV se satelitním příjmem i možností připojení k internetu.

Gastronomie

Součástí penzionu je restaurace, ve které můžete využít nabídky celodenního stravování. Mimo skvělou domácí kuchyni můžete využít salónek s možností pořádání společenských akcí až pro 15 osob nebo zastřešenou letní zahrádku s dětským hřištěm.

Okolí pensionu a Opava

Tenis centrum se nachází ve městě Opava, které nabízí spousty turistických atrakcí, historické centrum města (Blücherův palác, Budova bývalého obchodního domu Breda, Dům umění – dominikánský klášter a pod.), obchodní střediska (Breda & Weinstein), městské koupaliště i lázně a sposty dalších aktrakcí nočních klůbů, kaváren...

Rezervovat ubytování v TENIS CENTRUM - Opava

Nejbližší ubytování v Opavě a okolí

Ubytování Opava

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah