PENZION BÁRTA - Opava

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Bárta nabízí ubytování na klidném místě v bezprostřední blízkosti historického centra Opavy. Naleznete zde nově zrekonstruované pokoje. Okolí nabízí širokou škálu sportovního i relaxačního vyžití a nově otevřené nákupní centrum Breda se spousty obchodů, restaurací a kaváren. Možnost využití fitcentra.

Penzion Bárta nabízí ubytování na klidném místě v bezprostřední blízkosti historického centra Opavy. Naleznete zde nově zrekonstruované pokoje. Okolí nabízí širokou škálu sportovního i relaxačního vyžití. Penzion je vhodný pro jednotlivce, páry i turisty. V penzionu Bárta si zkrátka přijde na své téměř každý.

Při obsazení dvojlůžkového pokoje jednou osobou cena 799, -Kč/noc.

Možnost zakoupení snídaně v ceně 89, -Kč na osobu.

* Cena je včetně toaletních potřeb, ručníků a závěrečného úklidu. ​

PENZION BÁRTA ubytování v pensionu

V penzionu naleznete 3 moderně zařízené a prostorné dvoulůžkových pokoje. 1 jednolůžkový pokoj a 1 třílůžkový pokoj. U dvoulůžkových pokojů je možnost přistýlky za cenu 300, -Kč. Každý z pokojů má vlastní sociální zařízení se sprchou a WC. Návštěvníci ocení také bezplatné bezdrátové internetové připojení. V penzionu se nachází i společenská místnost s vybavenou kuchyňskou linkou a jídelními stoly, zde můžete použít mikrovlnou troubu, espresso, rychlovarnou konvici, toustovač, lednici s mrazákem a nádobí.

Recepce

dle dohody na tel. obvykle je check in od 15h do 21h.

Gastronomie

Stravování je možné přímo v penzionu a to formou snídaně, polopenze nebo plné penze. Využít můžete rovněž společnou kuchyňku. Penzion zajistí na požádání dovoz jídla z některé z okolních restaurací.

Okolí pensionu a Opava

V okolí můžete podnikat procházky až k Městským sadům či podél levého břehu řeky Opavy. Metropole českého Slezska nabízí širokou škálu volnočasových aktivit. Navštívit můžete místní nákupní centrum a kino. Pokud se zajímáte o kulturu či historii, tak v okolí naleznete Slezské zemské muzeum a Slezské divadlo a mnoho dalších pamětihodností. Vzhledem k poloze města v pahorkatině je okolí ideální i pro pěší a cyklistické výlety. U nedaleké obce Jakubčovice naleznete rozhlednu Šance, z té se vám naskytne úchvatný pohled na město Opavu, Jeseníky s Pradědem a Beskydy s Lysou horou.

Rezervovat ubytování v PENZION BÁRTA - Opava

Nejbližší ubytování v Opavě a okolí

Ubytování Opava

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah