PENSION U RADEŠÍNKA - Počepice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

​Pension u Radešínka nabízí svým hostům velmi příjemné ubytování v obci Počepice ve Středních Čechách. Hosté se zde mohou ubytovat ve stylových srubech nebo pokojích v penzionu. Připojení k internetu je zde dostupné prostřednictvím bezdrátové sítě WiFi. Automobily je možné parkovat přímo před objektem.
​Upozornění:
Při víkendových pobytech zde může probíhat svatba (tzn. může být nepřístupná restaurace, nebo i část areálu).
Dne 20. 4. 2024 Vás srdečně zveme na pochod Hory doly Počepice, startovné od 9:00 - 11:30.

PENSION U RADEŠÍNKA ubytování v pensionu

Ubytovat se můžete ve stylových srubech Jeníček a Mařenka které se nacházejí v areálu Radešínek, nebo některém z dvanácti pokojů nazvaných podle možných výletů do okolí. Pohádková roubenka Jeníček je s kapacitou 6 lůžek, Mařenka vlastní 4 lůžka. Sruby jsou vybaven vlastním sociálním zařízením a kuchyňkou. Při ranní kávě na terase s výhledem do krajiny, nebo večerním grilování pod hvězdami, se budete doslova cítit jako v pohádce. Pension u Radešínka je s kapacitou 36 lůžek a dvou přistýlek. Dva pokoje jsou koncipovány jako apartmány s vlastní kuchyňkou. Součástí penzionu je herna s kulečníkem, fotbálkem a zázemím pro nejmenší. Společenská místnost s TV a kuchyňkou. Firmy mohou tuto místnost využívat i jako školící salónek s projektorem (kapacita je 30 osob).

Gastronomie

Součástí areálu je restaurace s kapacitou cca 120 osob a je přímo propojená s dřevěným altánem s kapacitou cca 65 osob. V restauraci se můžete občerstvit tradiční českou kuchyní. V rámci ubytování, po předchozí domluvě nabízíme také snídaně, polopenze a plné penze. ​

Okolí pensionu a Počepice

Penzion u Radešínka nabízí příjemné sportovní vyžití s Adventure golf, tenisový kurt a hřiště na malou kopanou. Děti se mohou vydovádět na venkovním hřišti nebo lanové dráze. Okolí je bohaté na výlety, turistiku a cyklistiku.

Rezervovat ubytování v PENSION U RADEŠÍNKA - Počepice

Nejbližší ubytování Počepice a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah