RESORT HULÍN - Jesenice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Srdečně Vás zveme k pobytu v našem resortu Hulín. Přijeďte strávit pohodovou dovolenou v malebném prostředí středočeského kraje nedaleko města Sedlčan. Ubytování pro více než 90 osob je zajištěno ve dvoulůžkových pokojích, apartmánech a chatkách. Nudit se u nás rozhodně nebudete…3 bowlingové dráhy, hřiště s umělým povrchem (tenis, nohejbal, malá kopaná), beachvolejbal, několik rybníků ke sportovnímu rybolovu (bez povolenky! ! !), minigolf, šipky, stolní fotbal, pro nejmenší dětský koutek a hřiště. Nezapomeňte navštívit i naši MINIZOO… Jsme partnerem turistické oblasti TOULAVA.
Školící místnost pro 50 osob, flipchart, dataprojektor, coffeebreak. Všechno, co potřebujete pro Váš firemní meeting. Náš areál každoročně využívají i finalistky soutěže Miss Aerobik pro své soustředění.
Svě auto můžete zaparkovat přímo v areálu.

RESORT HULÍN ubytování v pensionu

Nabízíme Vám ubytování ve 14 dvoulůžkových pokojích, 6 apartmánech a 5 venkovních chatkách. Pro Vaše ratolesti rádi zapůjčíme postýlku…

Gastronomie

V restauraci o celkové kapacitě 90 míst, s možností sledování sportovních pořadů na velkoplošné LCD televizi, krbem a venkovní terasou nabízíme speciality formou minutek z široké nabídky našeho menu.

Okolí pensionu a Jesenice

Resort Hulín se nachází v malebné přírodě stredočeského kraje nedaleko města Sedlčan.

Rezervovat ubytování v RESORT HULÍN - Jesenice

Nejbližší ubytování v Jesenici a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah